کد خبر: 3334931
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۳

مدیریت مصرف آب در برنامه صبح روشن رادیو معارف

کانون خبرنگاران نبأ: رادیو معارف مدیریت منابع انرژی و شیوه‌های عملی صرفه‌جویی در مصرف آب را بررسی می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، برنامه «صبح روشن» در راستای ترویج ارزش‌های اخلاقی و نهادینه‌سازی هنجارهای اجتماعی این هفته به موضوع مدیریت مصرف انرژی و صرفه جویی در آب می پردازد.

در این برنامه حجت‌الاسلام و المسلمین احد آزادی، خواه کارشناس فقه و اصول با تأکید بر اهمیت پرهیز از اسراف و تضییع نعمت‌های الهی از منظر آیات و روایات، ضرورت مدیریت مصرف انرژی و صرفه‌جویی در مصرف آب را تبیین می‌کند.

بنابر اعلام روابط عمومی رادیو معارف، برنامه زنده «صبح روشن» کاری از گروه فرهنگ و جامعه به تهیه‌کنندگی محمد حسن جلالی و گویندگی هدایت‌فر هر هفته روزهای شنبه تا دوشنبه از ساعت 9:00 تا 10:00 صبح تقدیم شنوندگان فهیم و فرهیخته رادیو معارف می‌شود.

علاقه‌مندان برای دریافت برنامه می‌توانند به صفحه اختصاصی برنامه «صبح روشن» در پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو معارف مراجعه کنند.

جلال بیطرفان

captcha