کد خبر: 3336095
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳

محفل عزای مرحوم استاد السید متولی عبدالعال در اردبیل برگزار شد

گروه اجتماعی: محفل عزای مرحوم استاد السید متولی عبدالعال(ملک‌ الخشوع) در اردبیل برگزار شد.

حسن علویان‌صدر، شاگرد و مقلد استاد فقید السید متولی عبدالعال، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، از برگزاری محفل عزای مرحوم استاد السید متولی عبدالعال(ملک الخشوع) قاری بین‌المللی قرآن در اردبیل خبر داد.
وی افزود: این محفل ترحیم و عزا همزمان با محفل هفتگی قرائت و تفسیر قرآن کریم مسجد محمدیه البیضاء اردبیل برپا شد.
علویان‌صدر ادامه داد: در این محفل قاریان برتر استانی و کشوری به یاد و خاطر استاد السید متولی عبدالعال(ره) به تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید پرداختند و در خاتمه صلوات و فاتحه‌ای جهت شادی روح مطهر آن استاد فقید نثار کردند.
خاطرنشان می‌شود: مرحوم استاد السید متولی عبدالعال در سن68 سالگی بعد از تلاوت نماز صبح در مسجد سیده زینب(س) کشور مصر بر اثر ایست قلبی دارفانی را وداع گفت و به دیار معبود شتافت.

فعال قرآنی
|
-
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۲
0
0
سلام
از استاد علویان صدر بابت برگزاری محفل ترحیم برای استاد سید متولی عبدالعال*ره* سپاسگذار و قدردانیم.
captcha