کد خبر: 3337731
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰

تربیت حافظان قرآن در مهد قرآن شوش

گروه فعالیت‌های قرآنی: مهد قرآن شهرستان شوش با فعالیت‌های قرآنی خود بیش از ۲۰ حافظ کل قرآن کریم را تربیت کرده است.

مریم زادسید، مدیر مهد قرآن شهرستان شوش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با بیان اینکه دورهای آموزشی قرآن در این مهد از اول تیرماه آغاز شده است، افزود: این دوره‌های آموزشی در دو سطح روخوانی و روانخوانی ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود.

زادسید گفت: همچنین دوره شجره طیبه صالحین به صورت هفتگی(دو جلسه در هفته) با پرداختن به نکات اخلاقی، احکام، حدیث و تربیت فرزند در مهدقرآن شوش برگزار می‌شود.

مدیر مهد قرآن شهرستان شوش، با بیان اینکه در این مهد 8 مربی خانم در حال تدریس هستند، بیان کرد: مهدقرآن شوش با هدف ترویج سیره اهل‌بیت(ع) و ورود قرآن کریم میان خانواده‌های شهرستان شوش براساس نظرات مقام معظم رهبری پیرامون جدا نشدن خانواده از قرآن کریم برنامه‌های خود را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه این مؤسسه نیروهای قرآنی خود را به عنوان داور به مسابقات قرآن بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین مسابقات آموزش و پرورش شهرستان شوش اعزام کرده است، گفت: همچنین در اجرای طرح ملی حفظ نیز با اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان شوش همکاری داشته است.

زادسید عنوان کرد: مهدقرآن شهرستان شوش فعالیت خود را از سال 87 آغاز کرده و تاکنون بیش از 20 حافظ کل قرآن کریم را تربیت کرده است.

captcha