کد خبر: 3338189
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱
دوستی خبر داد:

وجود ۸ مسجد و یادمان شهدا در دانشگاه آزاد اسلامی لرستان

گروه اندیشه: معاون هماهنگی دانشگاه آزاد لرستان از وجود هشت مسجد و یادمان شهدا و بیش از ۴۵۰ عضو هیئت علمی و ۴۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه آزاد استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، بهروز دوستی، معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی لرستان عصر یکشنبه، یازدهم مردادماه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان لرستان که در دفتر نماینده ولی‎فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد برگزار شد، در رابطه با تفاهم‌نامه همکاری بین شورای فرهنگ عمومی کشور و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف از این تفاهم‌نامه استفاده از توانایی‌های علمی و امکانات متقابل، توسعه، تحکیم و تعمیق همکاری، تبادل اطلاعات و تجربیات با هدف برطرف نمودن نیازهای متقابل براساس تفاهم‌نامه است.
وی از موضوعات این تفاهم‌نامه به استفاده از اعضای هیأت علمی دانشگاه در شورای فرهنگ عمومی استان‌ها، تبادل تجربیات، اسناد، اطلاعات، مدارک علمی، پژوهشی و آموزشی، طراحی و تامین محتوا و برگزاری کنفرانس‌ها و سمینارهای علمی ـ پژوهشی مشترک، کارشناسی، اجرا و ارزیابی طرح‌ها و تحقیقات طرفین، تامین محتوای سایت‌ها و مجلات علمی طرفین، برگزاری نشست‌های فکری و کارشناسی برای مدیران و اعضای هیأت علمی، تسهیل در دسترسی اعضای هیأت علمی و محققان به آثار و مدارک علمی موجود در کتابخانه‌های طرفین اشاره کرد.
دوستی اضافه کرد: از دیگر موضوعات این تفاهم‌نامه می‌توان به تدوین و تألیف مدارک علمی و تبادل آن‌ها، انجام داوری، نظارت و بررسی نتایج پروژه‌های تحقیقاتی در داخل و خارج از کشور، هدایت و حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلی به‌ویژه در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای در راستای نیازهای تحقیقاتی، استفاده متقابل از کتابخانه‌ها، انجام بازدیدهای متقابل علمی برای دانشجویان اشاره کرد.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی لرستان گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه، جهت تسهیل کارهای فرهنگی و اجتماعی عضو شورای فرهنگ عمومی استان می‌شود و شورای فرهنگ عمومی نیز با دانشگاه در برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و نیز کنفرانس‌ها و دوره‌های آموزشی همکاری خواهد داشت.
دوستی در ادامه با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در ارتقای فرهنگ عمومی گفت: در دانشگاه آزاد به مسائل فرهنگی توجه ویژه شده که نمونه آن افزایش پنج برابری بودجه فرهنگی در دانشگاه‌هاست.
وی با اشاره به این‌که این تفاهم‌نامه در هفت بند تدوین شده است، به برگزاری مراسم بزرگداشت مفاخر و برپایی کنگره‌هایی در زمینه معرفی این مفاخر و همچنین ساخت تندیس مفاخر استان اشاره کرد و افزود: در دانشگاه آزاد اسلامی لرستان هشت مسجد و یادمان شهدا و بیش از 450 عضو هیأت علمی و 40 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی وجود دارد که 10 هزار نفر آن‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.

captcha