کد خبر: 3338260
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷

کوهدشت؛ میزبان همایش «نقش جوانان در همدلی و همزبانی»

گروه اجتماعی: شهرستان کوهدشت روز گذشته، یازدهم مردادماه میزبان دومین همایش استانی «نقش جوانان در همدلی و همزبانی» بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، به نقل از دمجمع مشورتی جوانان دفتر نماینده ولی‏‌فقیه در لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی، نماینده ولی‎فقیه در استان و امام جمعه در همایش نقش جوانان در همدلی و همزبانی که یک‌شنبه، یازدهم مرداد با حضور گسترده جوانان کوهدشتی در این شهرستان برگزار شد، گفت: همدلی و همزبانی از شئونات خداوند متعال بوده و خداوند می‌فرماید من دل‌ها را به هم نزدیک می‌کنیم،  محور وحدت باید بر ایمان باشد.

وی با بیان این‌که این همایش مصداق همدلی و همزبانی است که رهبر فرزانه انقلاب در شعار سال بر آن تاکید کردند، افزود: هدف همه از حضور در این جلسه این است که ای رهبر فرزانه انقلاب ما به فرموده شما همدلی و همزبانی را وظیفه می‌دانیم و آن‌چه رهبر حکیم انقلاب برای ما تعیین کند را به‌عنوان یک تکلیف الهی قبول داریم.

حجت‌الاسلام میرعمادی با اشاره به این‌که آن‌چه که شهرستان کوهدشت به‌عنوان سرمایه اصلی دارد قشرجوان است و سرمایه کوهدشت در جوان بودن آن است، ادامه داد: شهرستان کوهدشت دومین شهر کشور از نظر جمعیت جوان است و این سرمایه نعمت بزرگی است و باید قدر این نعمت را بدانیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با تاکید بر این‌که بر این باوریم که تکیه بر جوانان موفقیت می‌آورد، افزود: سپردن مسئولیت‌ها به جوانان سعادت‌آفرین است.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرعمادی یادآور شد: اعتماد به جوانان سبب پیشرفت بوده و هرکجا جوانان حضور داشته باشند نشاط، شادابی، سربلندی، معنویت و تولید وجود دارد.

وی با اشاره به این‌که پیامبر گرامی اسلام فرمودند که وقتی مبعوث شدم جوانان مرا پذیرفتند، اظهار کرد: جوانان باید به این نکته توجه داشته باشند که یاران امام زمان(عج) از جوانان هستند.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان در ادامه به تبیین نقش جوانان بر تحقق شعار دولت و ملت همدلی و همزبانی پرداخت و گفت: اگر برای جوانان قدم برداریم جوانان پای کار خواهند بود.

میرعمادی با تاکید بر این‌که محور همدلی باید خدا محوری باشد، افزود: رمز موفقیت پیامبر گرامی اسلام در انجام رسالت ایجاد همدلی در جامعه بود.

وی با بیان این‌که اگر پیامبر گرامی اسلام توانست رسالت خود را جهانی کند در سایه همدلی و همزبانی بوده است، تصریح کرد: اگر امروز ایران اسلامی در جهان نقش آفرینی می کند به دلیل همدلی و همزبانی دولت و ملت است.

پیروزی در توافق هسته‌ای به‌خاطر همدلی بوده است

نماینده ولی فقیه در استان لرستان با اشاره به این‌که مشکلات شهرستان کوهدشت نیز در سایه همدلی حل می‌شود، گفت: سخن رهبر فرزانه انقلاب وحدت و انسجام است و به همین دلیل نیز شعار سال را همدلی و همزبانی ملت و دولت نامگذاری کرد.

حجت‌الاسلام میرعمادی یادآور شد: باید خدا را شکر کنیم که این همدلی به وجود آمده و به واسطه همین همدلی است که بر دشمنان پیروز شدیم.

وی با بیان این‌که اگر در قضیه توافق هسته‌ای پیروز شدیم به‌خاطر همدلی بوده است، نقش جوانان در ایجاد همدلی و همزبانی را مهم دانست و اظهارکرد: جوانان ویژگی‌هایی دارند که سبب می‌شود بیشترین تاثیر را در همدلی و همزبانی داشته باشند.‌
آیت الله میرعمادی با بیان اینکه یکی از ویژگی های جوانان داشتن استعداد بالقوه فراوان در آنان است، تصریح کرد: جوان نیرویی فعال بوده که هوش سرشار و قدرت بینظیر دارد.

وی ادامه داد: جوان انرژی دارد و در کارها پیشگام بوده و می‌تواند تاثیر گذار باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان  با تاکید بر این‌که همت جوانان همه را تسخیر خود می کند، افزود: انرژی جوان باید در ایجاد همدلی و همزبانی به کار گرفته شود چراکه جوانان استعداد داشته و می‌توان در هر کاری به جوانان تکیه کرد.

آیت الله میرعمادی با اشاره به اینکه اگر جوان را کنار بگذاریم جامعه مرده است و نمی توانیم بر مشکلات غلبه کنیم، گفت: باید در هر کاری جوان به میدان بیاید.

وی با بیان این‌که جوانان بدون ملاحظه سیاسی کار خود را انجام می‌دهند، تصریح کرد: جوانان مصلحت اندیشی کاذب نداشته و می‌توانند وحدت ایجاد کنند و در این زمینه نمونه های زیادی داشته ایم.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان با تاکید بر این‌که جوانان بودند که فتنه را خاموش کردند، افزود: امید رهبر فرزانه انقلاب امروز به جوانان است.

وی در خاتمه با اشاره به این‌که با حمایت رهبر فرزانه انقلاب امروز دانشمندان هسته‌ای جوانان هستند، گفت: اگر امروز ایران اسلامی در عرصه‌های گوناگون سربلند است به‌خاطر وجود جوانان است.

در پایان این همایش استانی، از 70 نفر از جوانان نخبه ورزشی، هنری و علمی این شهرستان تجلیل شد.

captcha