کد خبر: 3338365
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۱

تشکیل جلسات آموزش روخوانی و معارف قرآن در مساجد دزفول

گروه فعالیت‌های قرآنی: در اغلب مساجد دزفول جلسات آموزش قرائت و معارف قرآن در مقاطع سنی مختلف برگزار می‌شود.

علیرضا زمانی، رئیس هیئت اجرایی کانون جلسات قرآن دزفول در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، درباره جلسات قرآن مساجد این شهرستان گفت: غالب مساجد و حسینیه‌های این شهرستان از سال​های پیش از انقلاب کلاس‌های آموزش قرآن برای کودکان و بزرگسالان در ساعات قبل و بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار می​شد.

وی اظهار کرد: این جلسات در دو بخش آموزش روخوانی، ترجمه و جمع‌خوانی قرآن و بخش معرفتی شامل موضوعاتی همچون بیان اخلاق، احکام، تاریخ اسلام و مباحث سیاسی روز است.

زمانی با بیان اینکه این جلسات در حال حاضر برای سه مقطع سنی کودک و نوجوان، جوانان و بزرگسالان در مساجد دزفول برگزار می‌شوند، افزود: می‌توان گفت همه مساجد شهرستان با شدت و ضعف این جلسات را تشکیل می‌دهند. برخی مساجد برای یک مقطع، برخی برای دو و برخی مساجد برای سه مقطع این جلسات را تشکیل می​دهند که جذب جمعیت در برخی مساجد بالاتر است.

رئیس هیئت اجرایی کانون جلسات قرآن دزفول ادامه داد: به منظور ایجاد هماهنگی در جلسات قرآن مساجد و همچنین جذب حمایت برای آنها، مجمعی در شهرستان تشکیل شد و براساس اساس‌نامه مصوب، هیئت اجرایی کانون جلسات انتخاب شد. این هیئت کاملاً مردمی است و به عنوان هیئت نظارت و پشتیبانی بر جلسات عمل می‌کند.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های این کانون در چند کمیته تعریف شده است، افزود: این کمیته​ها شامل کمیته بانوان(پیگیری تشکیل جلسات قرآن بانوان در حسینیه‌ها) کمیته آموزش و پژوهش(طراحی سرفصلی برای دوره‌های آموزشی و تربیت مربی قرآن)کمیته تربیت بدنی(هماهنگی‌ برای استفاده از امکانات ورزشی شهرستان برای اعضای جلسات)، کمیته اردویی(هماهنگی وسایل ایاب و ذهاب استاندار برای جلسات)، کمیته پشتیبانی(جذب کمک‌های مردمی و تأمین امکانات)، کمیته روابط عمومی(ارتباطات و راه‌اندازی سایت و نشریه)، کمیته فرهنگی و هنری(شناسایی استعدادها و حمایت از آنها، راه‌اندازی گروه سرود، تئاتر و برگزاری مراسم) و کمیته قرآن(زمینه سازی آموزش تخصصی در جلسات) هستند.

captcha