کد خبر: 3338373
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
امیدیان خبر داد:

همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی و شورای هیئت‌های مذهبی لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان دوره‌های آموزش صحیح‌خوانی قرآن و همچنین، کرسی‌های تلاوت قرآن ویژه مداحان و هیئت‌های مذهبی استان را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در راستای همکاری شورای هیئت‌های مذهبی و اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی استان لرستان صبح امرو دوشنبه، یازدهم مردادماه نشستی با حضور حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان و حجت‌الاسلام روح‌الدین دریکوند، رئیس شورای هیئات مذهبی استان لرستان در محل اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان تشکیل شد.
در این نشست که موسوی، مسئول کانون مداحان لرستان، آقایی، مسئول تشکل‌های مذهبی اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان، لروند، مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی و حجت‌الاسلام ولی‌پوری، از اساتید قرآنی استان نیز حضور داشتند، در رابطه با نحوه همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی و کانون مداحان و شورای هیئات مذهبی استان بحث و تبادل نظر شد.
حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی مردمی لرستان در مورد این نشست به خبرنگار ایکنا گفت: در این نشست مصوب شد شورای هیئت‌های مذهبی و کانون مداحان استان بانک اطلاعاتی در رابطه با مداحان و هیئت‌های مذهبی را در اختیار اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی مردمی استان قرار دهد.
وی با اشاره به این‌که اتحادیه مؤسسات قرآنی در نظر دارد در بحث مداحان و هیئت‌های مذهبی ورود جدی پیدا کند، اظهار کرد: در این راستا اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی استان لرستان در نظر دارد در زمینه برگزاری دوره‌های آموزش صحیح‌خوانی قرآن و برپایی کرسی‌های تلاوت قرآن ویژه مداحان و هیئت‌های مذهبی استان اقدام کند.

captcha