کد خبر: 3338377
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۱

هلاکت 8 عضو گروهک تروریستی داعش در قفقاز شمالی

گروه بین‌الملل: نیروهای ضدتروریست روسیه در طی عملیاتی، تعداد هشت تن از اعضای گروه تروریستی داعش را از پای درآوردند.

به گزارش  خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از «مسکو تایمز»، آژانس ضد تروریسم روسیه دیروز، 11 مرداد با اعلام این خبر گفت: نیروهای این مرکز در پی درگیری با نیروهای داعش که درغرب چچن در جمهوری اینگوشتیا به وقوع پیوست، هشت تن از اعضای یک گروه از جمله رهبرشان، آدام تاگیلف، را به کام مرگ کشاندند.
آدام تاگیلف به طراحی و انجام حمله تروریستی در دسامبر گذشته در پایتخت چچن، گروزنی، متهم بود که در اثر آن 25 نفر کشته شدند.
مقامات روس که نگران نفوذ نیروهای افراط‌گرا و تروریست داعش به خاک روسیه هستند، تخمین زده‌اند که حدود 2000 شهروند روس در حال حاضر با پیوستن به این گروه در حال پیکار هستند.
در ابتدای همین هفته، روزنامه «کومرسانت» نوشت که یک دانشجوی 26 ساله از جمهوری داغستان در حالی که تلاش داشت از با عبور از مرز وارد سوریه شده تا به نیروهای داعش بپیوندد توسط پلیس ترکیه دستگیر شد.
وی به والدین خود گفته بود که به منظور استراحت و تفریح به ترکیه سفر می‌کند. به گفته والدین او پیش از این چند نفر از دوستان فرزندشان به داعش ملحق شده بودند.
وی پس از دستگیری هرگونه اتهام علیه وی مبنی بر تلاش برای پیوستن به داعش را رد کرده است.

captcha