کد خبر: 3338943
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۶
در بروجرد؛

منتخبان مسابقات منطقه‌ای قرآن خانواده کارکنان نزاجا معرفی شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: منتخبان مرحله منطقه‌ای پانزدهمین دوره مسابقات قرآن خانواده کارکنان ارتش منطقه چهارم نیروی زمینی ارتش امروز، ۱۳ مردادماه در بروجرد معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، این مسابقات قرآنی در مرحله منطقه‌ای و ویژه همسران و فرزندان دختر و پسر کارکنان نیروی زمینی ارتش منطقه غرب کشور به میزبانی شهرستان بروجرد از روز گذشته، 12 مردادماه در پادگان مهندسی این شهرستان در حال برگزاری است.

در این دوره از مسابقات قرآنی شرکت کنندگان در رشته های قرائت ترتیل و تحقیق و مفاهیم قرآنی به رقابت پرداختند که در رشته قرائت فرزندان پسر زیر 15 سال سید امیرحسین موسوی از تیپ 184 خرم‌آباد، امیر حسین قاسمی از تیپ 128 سنندج اول و دوم شدند.
همچنین در  رشته قرائت فرزندان پسر بالای 15 سال رضا صدیق از تیپ 184 خرم‌آباد و بهزاد مرتضی‌زاده از پادگان مهندسی بروجرد به ترتیب به مقام‌های اول و دوم دست یافتند.
در رشته قرائت ترتیل فرزندان دختر زیر 15 سال نیز نسا باقری از تیپ 128 سنندج و زهرا محمودی از پادگان مهندسی بروجرد، در رشته قرائت فرزندان دختر بالای 15 سال فاطمه قادری‌فرد از تیپ 184 خرم‌آباد و نوشین امیری از تیپ 184 خرم‌آبادبه رتبه‌های برتر دست یافتند.
همچنین در رشته قرائت همسران طاهره میرزازاده از پادگان مهندسی بروجرد  اول شد و سیمین دلفان از تیپ 184 خرم‌آباد و اکرم فخاری از هوانیروز کرمانشاه به‌طور مشترک دوم شدند و در رشته حفظ سه جزء فرزندان زیر 15 سال پسر محمد مهدی حیدری از پشتیبانی منطقه یک کرمانشاه و محمد امین حیدری از بیمارستان 520 کرمانشاه اول و دوم شدند.
بنا بر این گزارش در رشته حفظ سه جزء فرزندان پسر بالای 15 سال رضا عزتی از هوانیروز کرمانشاه و محسن سیاح از پشتیبانی منطقه یک کرمانشاه اول و دوم شدند و در رشته حفظ سه جزء فرزندان دختر زیر 15 سال ستایش قائدرحمتی از تیپ 184 خرم‌آباد
و مهسا نیک‌اعتقاد از پادگان مهندسی بروجرد و در رشته حفظ سه جزء همسران فوزیه یاوری مقدم از تیپ 128 سنندج و فریبا یاوری طالب از پادگان مهندسی بروجرد به رتبه‌های برتر دست یافتند.

در رشته حفظ پنج جزء فرزندان پسر بالای 15 سال علی معظمی‌گودرزی از بروجرد و در رشته حفظ پنج جزء فرزندان دختر زیر 15 سال آیدا مرادی از بیمارستان 520 کرمانشاه و در رشته حفظ پنج جزء همسران مهرانگیز امیری از هوانیروز کرمانشاه و اکرم جمشیدی از تیپ 184 خرم‌آباد برگزیده شدند.
بنا بر این گزارش، در رشته حفظ 10 جزء دختران و همسران شهناز حیرانی و سمیه محمودی از پشتیبانی منطقه یک کرمانشاه مشترکاً اول شدند و در رشته حفظ 15 جزء پسران زیر 15 سال محمدامین ایاز از تیپ 316 همدان در رشته حفظ 15 جزء پسران بالای 15 سال محمدابراهیم گودرزی از پادگان مهندسی بروجرد در رشته حفظ 15 جزء فرزندان دختر زیر 15 سال مینا گودرزی از پادگان مهندسی بروجرد و در رشته حفظ 15 جزء همسران اعظم سلیمانی از تیپ 316 همدان برگزیده شدند.
همچنین در رشته حفظ 20 جزء همسران فریبا قهرمانی از قرارگاه غرب کرمانشاه، در رشته حفظ 30 جزء همسران شمس پناهی از پشتیبانی منطقه یک کرمانشاه، در رشته مفاهیم پسران احسان کهریزی از پایگاه هوانیروز کرمانشاه، در رشته مفاهیم دختران زهرا نوری از پادگان مهندسی بروجرد و سعیده فلاحیان از تیپ 184 خرم‌آباد برگزیده شدند.
در رشته مفاهیم همسران نیز فاطمه جابری از پادگان مهندسی بروجرد، کبری تیموری از قرارگاه پشتیبانی کرمانشاه و اکبر علمی و زینب هاشمی از پادگان مهندسی بروجرد به رتبه‌های برتر دست یافتند.

یاداور می‌شود، افراد برتر در رشته‌های مختلف این دوره از مسابقات در مسابقات کشوری که اواخر مردادماه در شهرستان ساری برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد.

captcha