کد خبر: 3339318
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۹
آیت‌الله دری نجف‌آبادی:

امنیت، شرط پایداری عدالت در کشور است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: امنیت شرط ایجاد و پایداری عدالت در کشور است و بدون وجود این مهم نمی‌توان به آینده هیچ کشوری امیدوار بود، ازاین‌رو تمامی افرادی که در این یگان پذیرش می‌شوند باید از تخصص و تعهد کافی در تمام زمینه‌ها برخوردار باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در مراسم تودیع و معارفه فرمانده نیروی انتظامی استان که با حضور سردار اشتری برگزار شد، گفت: سرو  قامتان نیروی انتظامی در دفاع از مرزهای این مرز و بوم از جان خویش گذشته و زمینه امنیت و اقتدار نظام را فراهم کردند.

وی بابیان اینکه وظایف و پیچیدگی‌های  کاری نیروی انتظامی بر هیچ کسی پوشیده نیست، ادامه داد: این ارگان باید نسبت به جریان‌های شرارت بار، مافیای مواد مخدر، قاچاق کالا و جرایم سنگین، با کار اطلاعاتی دقیق حرکت و سرشبکه‌های اصلی را قطع و منهدم کند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی خشکیده شدن تالاب‌های فساد و گنداب را گامی برای داشتن جامعه‌ای سالم عنوان کرد و افزود: اگر مبدأ و جایگاه فساد از بین رود محلی برای وقوع جرم و جنایت باقی نمی‌ماند؛ ازاین‌رو عمده تلاش نیروی انتظامی باید در این امر باشد.

امام جمعه اراک در ادامه از بالا بودن آمار طلاق و کاهش ازدواج ابراز نارضایتی کرد و گفت: این دو امر مهم زمینه بروز  هرگونه فساد و آسیب‌ اخلاقی  را مساعد می‌کند؛ بنابراین با سرمایه گذاری باید از ترویج فرهنگ غلط غربی و ناهنجاری‌های اجتماعی جلوگیری کنیم.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی امنیت را یکی از شاخصه‌های پیشرفت جوامع عنوان کرد و افزود: مردم باید قدران این نعمت الهی بوده و در حفظ آن، مجموعه انتظامی را یاری دهند مجموعه‌ای که برای برقراری امنیت اجتماعی و اخلاقی شهدای زیادی را تقدیم نظام کرده و همه ما در برابر خون این شهداء مسئول هستیم.

وی بر لزوم حفاظت و پاسداری از مرزهای کشور تأکید کرد و افزود: نیروی انتظامی باید در این امر سرمایه گذاری بیشتری کرده و از ورود هرگونه ماده مخدر و دیگر تجهیزاتی که نظم و آسایش را مختل می‌کند با جدیت ممانعت کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در پایان، برقراری امنیت و آسایش عموم را از وظایف نیروی انتظامی عنوان کرد و گفت: امنیت شرط ایجاد و پایداری عدالت در کشور است و بدون وجود این مهم نمی‌توان به آینده هیچ کشوری امیدوار بود، ازاین‌رو تمامی افرادی که در این یگان مورد پذیرش و آموزش قرار می‌گیرند باید از توان امنیتی لازم، تخصص و تعهد کافی در تمام زمینه‌ها برخوردار باشند.

captcha