کد خبر: 3339531
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۹
دختر علامه طباطبایی(ره) تشریح کرد:

علامه طباطبایی تفسیر المیزان را متعلق به همسرش می‎‎دانست/ ساده‎زیستی و زهد علامه

گروه حوزه‎های علمیه: فرزند علامه طباطبایی با تشریح ساده زیستی و زهد علامه آیت‌الله سید محمدحسین طباطبائی (ره)گفت: علامه موفقیت خود در تفسیر را مدیون همسرش می‎دانست و می‎گفت تفسیر المیزان متعلق به همسر اوست.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) نجمه‎سادات طباطبایی 14 مرداد در دیدار جمعی از بانوان طلبه عربستانی در دارالقرآن علامه طباطبایی، گفت: از جمله خصوصیات علامه طباطبایی، توسل فوق‌العاده‌ وی به اهل بیت(ع) بود و یکی از رموز اصلی موفقیت خود را، همین توسل به اهل بیت می‌دانست.

وی با اشاره به اینکه علامه طباطبایی و مادر در هنگام گرفتاری‌ها و سختی‌ها به حضرت معصومه(س) متوسط می‌شدند، افزود: ایشان همچنین علاقه عجیبی به امام حسین(ع)‌ داشتند و در دهه اول محرم درس و بحث را تعطیل می‌کرد و فقط به برگزاری مراسم‌های روضه و عزاداری می‌پرداخت.

وی با بیان اینکه همه خصوصیات اخلاقی پدر و مادرم در محیط خانوادگی ما نیز تأثیر داشت، گفت: ایشان در تربیت فرزندان خود نهایت خوشرویی را داشتند.

فرزند علامه طباطبایی در مورد رفتار ایشان با همسر و فرزندان، گفت: ایشان اگر چه وقت زیادی نداشتند، ولی با این حال برنامه‎ها یشان را طوری تنظیم می‎کردند که روزی یک ساعت، بعد از ظهرها، در کنار اعضای خانواده باشند.

وی همچنین در خصوص رفتار علامه طباطبایی با همسرش، گفت: رفتارشان با مادرم بسیار احترام‎آمیز و دوستانه بود و همیشه طوری رفتار می‎کردند که گویی مشتاق دیدار مادرم هستند.

همسر شهید قدوسی ادامه داد: مادرش از خودگذشتگی بسیاری کرد تا علامه طباطبایی بتواند در درس و بحث موفق باشد و بارها علامه طباطبایی می‌گفت که این تفسیر متعلق به همسر ایشان است.

طباطبایی ادامه داد: وقتی مادرم مریض می شد، اصلاً اجازه نمی‎داد از بستر بلند شود و کاری انجام دهد و پیش از فوت حدود ۲۷ روز در بستر بیماری بود و در این مدت پدرم از کنار بستر ایشان لحظه‎ای بلند نشدند و تمام کارهایشان را تعطیل کردند و به مراقبت از مادرم پرداختند.

فرزند علامه طباطبایی در خصوص از دوران زندگی در شهرقم گفت: علامه در بدو ورود به قم منزلی دو اتاقی اجاره کرده بود و در این خانه محقر که امکان پذیرایی از میهمانان را نداشت، زندگی می‎کرد.

طباطبایی ادامه داد: ایشان هیچگاه از سهم امام استفاده نمی‎کرد و ممر معاش وی و برادرش ابتدا از ثمرات قطعه زمینی زراعی در تبریز تأمین می شد و بعدها هم از راه حق التألیف کتاب‎هایشان زندگی خود را اداره می‎کردند.

وی با بیان اینکه باید در زندگی از تشریفات پرهیز کرد، گفت: اگر در زندگی ریا نباشد بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود و خلوص نیت در زندگی از اهمیت زیادی برخوردار است.

captcha