کد خبر: 3340501
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۵
محمد ایزدی عنوان کرد:

23 مرداد؛ تشییع و تدفین پیکر یک شهید گمنام در اردوگاه شهید هاشمی‌نژاد

گروه جهاد و حماسه: یک شهید گمنام از کاروان شهدای غواص تازه تفحص شده در اردوگاه شهید هاشمی‌نژاد بهشهر تشییع و به خاک سپرده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از کوله‌بار، سرگرد محمد ایزدی، سرپرست اردوگاه فرهنگی تربیتی شهید هاشمی‌نژاد بهشهر گفت: با پیگیری‌های انجام شده و ارتباط مداوم با کمیته جستجوی مفقودین و برگزاری نشست‌هایی با مسئولان استانی و شهرستانی و خصوصاً حمایت سردار سلیمانی، مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج، در نهایت یکی از شهدای گمنام از کاروان شهدای غواص در این اردوگاه تدفین می‌شود.
وی ادامه داد: در همین راستا نیز سردار باقرزاده، مسئول کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در اردوگاه شهید هاشمی‌نژاد اقدام به جانمایی محل تدفین این شهید گرانقدر کرد.
ایزدی تصریح کرد: مراسم وداع با شهدا در روز جمعه، 22 مرداد در مصلای شهرستان بهشهر برگزار می‌شود.
سرپرست اردوگاه فرهنگی تربیتی شهید هاشمی‌نژاد بهشهر افزود: مراسم تشییع پیکر شهدا از ساعت 8 روز 23 مرداد از بیمارستان امام خمینی(ره) تا پارک ملت شهرستان و سپس به اردوگاه شهید هاشمی‌نژاد انجام خواهد شد.
گفتنی است با توجه به درخواست اهالی روستای مجاور اردوگاه (روستای التپه) این شهید از این روستا تشییع و با همراهی اهالی جهت تدفین به اردوگاه انتقال داده می‌شود.

captcha