کد خبر: 3340535
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۵
جنت اعلام کرد:

برگزاری کلاس‌های آموزشی چگونگی نظارت و کنترل بر حلیت مواد غذایی

گروه سلامت: رئیس کمیته تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی کشور از آغاز نظارت‌های سیستماتیک بر مواد غذایی در شهرستان‌های مختلف کشور خبر داد.

بهروز جنت، رئیس کمیته تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای کارمندان غذا و دارو و معاونت‌های بهداشت سازمان غذا و دارو جهت نظارت سیستماتیک بر حلیت مواد غذایی در شهرستان‌های مختلف خبر داد.

وی با بیان جدید بودن این فعالیت‌ها عنوان کرد: این مباحث و نظارت به صورت سیستماتیک در شهرستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی به تازگی آغاز شده‌ است، پیش از این تمامی نظارت‌ها به صورت موردی اعمال می‌شد.

جنت با اشاره به هماهنگی‌های ایجاد شده نهاد‌های مختلف برای آموزش کارمندان دانشگاه‌ها اظهار کرد: با هماهنگی دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و نماینده ولی فقیه در جهادکشاورزی قرار است کلاس‌های چند منظوره‌ای در رابطه با آموزش مبانی دینی و فقهی و اصول کنترلی و نظارتی برای کارمندان معاونت‌های غذا و دارو و بهداشت برای نظارت سیستماتیک بر حلیت مواد غذایی آغاز شود.

captcha