به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک سازمان دارالقرآن الکریم و قوه قضائیه که امروز، 19 مردادماه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از سیاستهایی که در سازمان دارالقرآن الکریم دنبال میکنیم توسعه برنامههای قرآنی در دستگاههای فرهنگی است.
وی افزود: فعالیتهای قرآنی در کشور زمانی میتواند به اندازه کافی پاسخگوی نیازهای موجود باشد که همه بخشهای دولتی و غیردولتی خود را در این حوزه مسئول بدانند و در جهت توسعه فعالیتها و آموزشهای قرآنی گام بردارند.
قرهشیخلو با بیان اینکه قوه قضائیه چندسالی است در حوزه قرآنی ورود پیدا کرده است، عنوان کرد: چند سالی است ارتباط خوبی بین سازمان دارالقرآن و قوه قضائیه وجود دارد اما این تفاهمنامه مشترک بین دو دستگاه کمک میکند تا کارهای قرآنی مشترک از نظر کمی و کیفی توسعه پیدا کند.
وی ادامه داد: با توجه به تجربیات چندین دههای که در سازمان دارالقرآن الکریم وجود دارد تلاش میکنیم این تجربیات را در اختیار دوستان قوه قضائیه قرار دهیم تا حرکت قوه قضائیه در حوزه قرآنی از نظر کمی و کیفی سرعت پیدا کند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم یادآور شد: هر چه مدیران، کارکنان، قضات و... که در قوه قضائیه مشغول به کار هستند انس بیشتری با قرآن داشته باشند در درجه اول در ارتقای سطح کیفی مأموریتهای سازمانی آنها موثر خواهد بود و در درجه دوم نیز بر زندگی فردی آنها تأثیرات مثبتی خواهد شد چرا که این تأثیرات کمکم در جامعه نیز مشاهده خواهد شد.
قرهشیخلو با اشاره به سه محور قرآن، نماز و اخلاق که در دستور کار معاونت فرهنگی قوه قضائیه قرار دارد، عنوان کرد: فعالیت معاونت فرهنگی قوه قضائیه حول محور قرآن، نماز و اخلاق جای تقدیر و تشکر دارد و ما نیز در سازمان دارالقرآن الکریم آمادگی خود را برای هر کمکی در حوزه قرآن اعلام میکنیم تا هر کاری که از دستمان بر بیاید برای ترویج فعالیتهای قرآنی در قوه قضائیه انجام دهیم.
وی درباره تفاهمنامه مشترک بین سازمان دارالقرآن و قوه قضائیه اظهار کرد: بعد از امضای تفاهمنامه، یک کارگروه مشترک فعالیت خود را آغاز میکند تا یک برنامه سه ساله یا پنج ساله برای اجرای فعالیتهای قرآنی مشترک تعریف شود و مشخص شود که طی سه سال آینده بنا است چه اتفاقی در حوزه قرآنی رخ دهد و یک کار کیفی و اثرگذار انجام شود.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در پایان گفت: بسط و گسترش آموزههای دینی و مذهبی، تعامل مشترک در راستای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، فراهم آوردن زمینه مشارکت فعال جامعه هدف در راستای انس با قرآن کریم و تامین نیازهای فکری، اجتماعی، جسمی و روحی مخاطبان با بهرهگیری از آموزههای قرآنی از جمله اهدافی است که در قالب این تفاهمنامه دنبال میکنیم.
لیلا محمدی