کد خبر: 3341377
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۲
سیاه‌تیری:

فرمانداری‌ها به مؤسسات قرآنی طرح و برنامه بدهند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین الگیودرز وجود شبکه‌های اجتماعی را عاملی در کاهش آمار قرآن‌آموزان دانست و گفت: لازم است در راستای جذب قرآن‎‌آموزان، فرمانداری‌ها به مؤسسات قرآنی طرح و برنامه بدهند.

مهتاب سیاتیری، مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز و عضو هیئت مدیره مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: مشکلات مادی برای مؤسسات قرآنی ـ مردمی طبیعی است، دغدغه ما برای تأسیس مؤسسه مشکلات فرهنگی و اعتقادی مردم بود که با وجود شبکه‌های اجتماعی مانند وایبر، واتس‌آپ و لاین کسی به‌سمت قرآن نمی‌آید.
وی افزود: تنها این موضوع نیست بلکه برخی از افراد و گروه‌ها در جامعه شبهه ایجاد کرده‌اند به‌طوری‌که مسائل ضد تبلیغ و قرآن زیاد شده است.

 90 درصد حافظان کل قرآن الیگودرز از مؤسسه نوالثقلین هستند

سیاه‌تیری با اشاره به این‌که 90 درصد از حافظان کل قرآن کریم از این مؤسسه هستند، ادامه داد: تمام تلاش ما این بوده که این افراد فقط حافظ نباشند که در این راستا برخی از حافظان ما دارای مدرک کارشناسی یا دانشجوی ارشد هستند، هدف ما از این کار این بوده که حافظان مخلصی تربیت کنیم که نه‌تنها در اختیار مؤسسات باشند بلکه در جامعه حضور فعال داشته باشند.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز افزود: استانداری می‌تواند با ارسال نامه به فرمانداری‌ها کاری کند که به مؤسسات طرح و برنامه داده شود، چراکه هنوز افرادی در جامعه هستند که می‌توانیم آن‌ها را با استفاده از این برنامه‌ها به مسیر اصلی بیاوریم.
وی تصریح کرد: مدیران قرآنی فقط به‌خاطر خداوند سرپا ایستاده‌اند و کسی مخلص‌تر از آن‌ها نمی‌توان پیدا کرد.

لزوم فرهنگ‌سازی در رابطه با خیّرین قرآنی

سیاه‌تیری با اشاره به حضور فعالان خیّر در سطح جامعه، بیان کرد: شرکت خیّرین در بحث قرآنی هنوز در کشور ما فرهنگ‌سازی نشده است، این درحالی است که خیّرین ما در بحث ساختن حسینیه و مسجد حضور فعال دارند.
مدیر مؤسسه قرآنی نورالثقلین الیگودرز با اشاره به این‌که گروه هدف ما در مدارس هستند، بیان کرد: معلمان آموزش و پرورش قرآنی نیستند و نمی‌توانند قرآن را آن‌طور که باید و شاید به دانش‌آموزان آموزش دهند.
وی، خاطرنشان کرد: ما از آموزش و پرورش انتظار داریم که از مربیان مؤسسات قرآنی استفاده کنند نه صرفاً به‌خاطر مادیات بلکه برای این‌که بتوانیم روی اعتقادات آن‌ها که دغدغه مهمی است کار کنیم.

captcha