کد خبر: 3343103
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۳
لطف‌اللهیان:

توسعه اجتماعی و فرهنگی شهر مقدم بر توسعه عمرانی است

گروه اجتماعی: شهردار اردبیل با بیان اینکه امروز در تمام دنیا شهرداری‌ها بیشتر به ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی مشغول هستند، بیان کرد: توسعه عمرانی لازمه توسعه شهر است، ولی توسعه اجتماعی و فرهنگی نیز مقدم بر توسعه عمرانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حمید لطف‌اللهیان، شهردار اردبیل عصر پنجشنبه، 22 مردادماه در مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال در حوزه رسانه و مطبوعات استان اردبیل با بیان اینکه حفظ شأن و جایگاه خبرنگاران بسیار سخت و پیچیده است، گفت: فضای رسانه و خبر فضایی حساس است و اصحاب رسانه به‌عنوان دیده‌بانان جامعه، امور شهری و عملکرد مسئولان را رصد کنند.
وی با بیان اینکه شهرداری با توجه به وسعت خدماتی که انجام می‌دهد، به یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده است، افزود: با این وجود قبلاً اساس کار شهرداری خدمات عمرانی بوده است.
لطف‌اللهیان مؤلفه‌های توسعه اجتماعی را در پیشرفت کشور بسیار مؤثر دانست و تصریح کرد: مجموعه شهرداری اصحاب قلم و رسانه را همراه خود می‌داند.
شهردار اردبیل با بیان اینکه امروز در تمام دنیا شهرداری‌ها بیشتر به ارائه خدمات فرهنگی و اجتماعی مشغول هستند، اظهار کرد: توسعه عمرانی لازمه توسعه شهر است، ولی توسعه اجتماعی نیز مقدم بر توسعه عمرانی است.
وی نقش رسانه‌ها را در انتقال مسائل فرهنگی بی‌بدیل دانست و گفت: تجارب گذشته نشان داده تاکنون شهرداری اردبیل به‌عنوان یک نهاد تخصصی در حوزه اجتماعی عمل نکرده است.
لط‌ف‌اللهیان اظهارامیدواری کرد: به سمتی حرکت کنیم که شهرداری را یک نهاد تخصصی در بحث توسعه اجتماعی و فرهنگی معرفی کنیم.
ذکی‌الله خوشبخت، رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل نیز با بیان اینکه خبرنگاران می‌توانند با بیداری و دیده بانی مانع بسیاری از کج‌روی‌ها و انحرفات در جامعه شوند، گفت: رسانه و مطبوعات رکن چهارم دموکراسی است و اگر سه رکن قبلی دچار خطا و اشتباه شوند، رکن چهارم باید با هوشیاری، ذکاوت و زیرکی این خطاها را بیان کند.
خوشبخت با بیان اینکه مطبوعات و رسانه ها باید در مخابره اخبار دقت، صحت و سرعت را رعایت کنند، افزود: تفکیک خبر درست از نادرست و موثق از غیرمویق وظیفه خبرنگاران حاذق و توانمند است.
وی با بیان اینکه خبرنگاران نباید ضعف‌های بسیار کوچک را بزرگنمایی کنند، تصریح کرد: مطبوعات و خبرنگاران و بخصوص صدا و سیما را دعوت به همراهی می‌کنیم، تا بصورت هماهنگ و در یک تعامل خداپسندانه فعالیت کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر اردبیل نقد منصفانه را ضرورت همدلی و همزبانی دانست و تصریح کرد: خبرنگاران نباید انتظارات مردم را بیش از حد بالا ببرند، بلکه باید واقعیات را به مردم بازگو کنند.
خوشبخت از خبرنگاران خواست تا با قلم و اندیشه خود مسئولان را در برون‌رفت از مشکلات یاری کنند.
در پایان این مراسم، از نمایندگان خبرگزاری‌های ایسنا، ایرنا، مهر و فارس و همچنین، مطبوعات محلی و سراسری تجلیل شد.

captcha