شعب خارجی: حاضران در نشست قرآن کریم سنگال بر حفظ ارزشهای دینی در جامعه با بهرهگیری از منابع قرآنی تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشست قرآن کریم به همت مدرسه قرآنی دارالسلام منطقه چاروی داکار و با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در سنگال برگزار شد.
در این مراسم که جمعی از دانشآموزان، اولیا و مقامات محلی داکار، حضور داشتند، حسن ذاکری، رایزن فرهنگی کشورمان به نقش و اهمیت تربیت اسلامی مبتنی بر معانی و مفاهیم قرآنی اشاره و تمسک به قرآن کریم را مایه نجات و سعادت بشریت معرفی کرد.
سخنی کورا امبای، مدیر مدرسه قرآنی دارالسلام ضمن ارائه گزارشی از روشهای آموزشی و طرحهای آتی این دارالقرآن از حضور فعال نماینده فرهنگی ایران و مساعدتهای به عمل آمده تشکر کرد.
در ادامه نسبت به ضرورت توجه بیشتر به حفظ ارزشهای دینی در جامعه با بهرهگیری از منابع قرآنی تأکید شد و راهکارهای حل مشکلات پیش روی و ارتقای جایگاه آموزشهای دینی مورد بررسی قرار گرفت.
در بخش دیگری از این نشست، جمعی از قرآنآموزان در سطوح مختلف به اجرای برنامه قرائت قرآن کریم پرداختند و تعداد چهار نفر که موفق به حفظ کل قرآن کریم شده بودند حائز تجلیل واقع شدند.