کد خبر: 3344568
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵

شرکت ۳۳ طلبه در دوره تثبیت و اختبار مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) اهواز

گروه اجتماعی: ۳۳ طلبه جدیدالورود دوره تثبیت و اختبار خود را در مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) سفیران هدایت اهواز می​گذرانند.

حجت​السلام سید جعفر موسوی، مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) سفیران هدایت اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: مدرسه حضرت ولی‌عصر(عج) اهواز امسال در بین دیگر مدارس علمیه استان، بیشترین درخواست پذیرش را از سوی علاقه​مندان به علوم حوزوی داشت که از میان متقاضیان 33 نفر به عنوان طلبه جدید الورود انتخاب شدند.

وی با اعلام اینکه طلاب جدیدالورود از 17 مرداد دوره تثبیت و اختبار را در این مدرسه آغاز کردند، افزود: شرکت​کنندگان در دوره تثبیت و اختبار یک ماه را با گذراندن کلاس‌های آموزشی ادبیات عرب، مفاهیم قرآن و آموزش احکام در مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) سپری خواهند کرد.

مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) گفت: طلبه‌های جدیدالورود پس از پایان این کلاس‌ها در دوره میثاق طلبگی شرکت خواهند کرد. این دوره در تاریخ 19 شهریور به مدت 10 روز در شهر قم برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود؛ طلاب در دوره میثاق طلبگی با شرکت در کلاس‌های اخلاقی و آداب طلبگی با زندگی طلبگی و اهداف حوزه آشنا می​شوند.

captcha