کد خبر: 3344637
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶
نوری المالکی:

ایدئولوژی ثابت وهابیت نابودی پیروان اهل بیت(ع) است

گروه بین‌الملل: اختلاف وهابیت با پیروان مکتب اهل بیت (ع) سیاسی نیست، بلکه این اختلاف وجودی است و نابودکردن پیروان اهل بیت (ع) یک ایدئولوژی ثابت نزد وهابیت است و در عمق تفکرات آن جای دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌آلمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری العالم، نوری المالکی، معاون رئیس جمهور عراق، ضمن سخنانی در مراسم افتتاحیه ششمین مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) در تهران تأکید کرد: نبرد با گروه‌های تکفیری به دلیل حمایت همه جانبه عربستان از آنها بی‌فایده است.
وی در ادامه با اشاره به این که همه تلاش‌های نظامی، سیاسی و یا رسانه‌ای برای نابود کردن گروه‌های تروریستی بی‌فایده است، گفت: گروه‌های تروریستی القاعده، طالبان، الشباب، بوکوحرام، النصره، داعش و دیگر گروه‌های مشابه آنها همگی زاییده وهابیت هستند؛ تفکری که از نظر عقیدتی، مالی و اطلاعاتی در عربستان سعودی به وجود آمده است.
دبیرکل حزب «الدعوه» عراق گفت: از زمان سقوط رژیم طایفه‌ای و تروریستی سابق در عراق، این تصمیم گرفته شد که این کشور به نقطه ‌ای برای شروع طرح طایفه‌ای تخریب و نابودی منطقه تبدیل شود؛ طرحی که استکبار جهانی و منطقه‌ای آن را پایه‌ ریزی کرده است و با کمک ابزارهای محلی عراقی و غیر عراقی مانند نظام‌ها و گروه‌های نژادپرست و در رأس آنان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی به عنوان دو طرف حامی تروریسم آن را اجرا می‌کنند.
نخست وزیر سابق عراق گفت: تنها راه حل برای متوقف کردن وهابیت و کاهش گسترش آن، تلاش جدی برای تحریم و محدود کردن آن در دنیا از راه‌های قانونی، سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای است.
مالکی همچنین گفت: کسی که فکر کند می‌توان با رژیم اسرائیل همزیستی کرد به شدت در اشتباه است؛ طرح این رژیم نابودی دیگری است؛ این رژیم ما را هدف قرار داده است حتی اگر در قبال آن سکوت و یا به آن پشت کنیم.

captcha