به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، حضرت معصومه(س) فلسفه شیدایى است و غزل ماندن و بودن، حضرت معصومه(س) یعنی قداست مریم و عصمت فاطمه و ادامه قصه غصههای زینب در جستوجوی برادر.
کیست که نداند که در حلقه نورانی این خاندان، حضرت معصومه (س) همچون نگین درخشانی است که همه برکات و روشنیها و ارزشها وفضیلتها از وجودش جوشیده و میتراود و در سراسر تاریخ جاری میشود.
فاطمه معصومه(س) از برکت ادبیات، فرهنگ و گفتمان فاطمی است و نامگذاری روز میلاد این بزرگوار به روز دختر فرصتی مغتنم برای بیان شخصیت، منزلت و مرتبه ایشان است.
هماکنون که بیهویتی و بحران معنویت جمع کثیری از بشریت را مبتلا ساخته و انحطاط از نوع غربی شرافت انسانی و اخلاق را هدف گرفته است، تأسی دختران عفیف ایران اسلامی به اسطوره علم و عفاف حضرت فاطمه معصومه (س) و الگوپذیری از ایشان زمینه ساز تعالی معنوی، اخلاقی و علمی دختران نوجوان و جوان ما میباشد و دختران به عنوان رکن مهم جامعه که نقش مهمی در شکلگیری خانوادههای اسلامی دارند و قدرت بیبدیلی در عمارت تمدن بشری؛ تا حدی که قادر هستند فرایند جهانی شدن را از سقوط به اسفلِ سافلین به سمت صعود به مدینه فاضله مهدوی رهنمون گردانند.
پس ضروری است دست اندرکاران فرهنگی کشور این فرصتهای ذی قیمت را ارج نهاده و از تمام امکانات فرهنگی و زمینههای موجود برای تبیین و ترویج منش و شخصیت آن حضرت بهرهبرداری نمایند تا ان شاءا... دختران جوان میهن اسلامی از آنچه که سالها استکبار جهانی در کل عالم در راستای عفت زدایی و معنویتگریزی بوسیله ابزار متعدد دنبال کرده است در امان مانده و بواسطه برخورداری از فرهنگ فاطمی الگویی پسندیده از دختران عفیفه و فهیمه در جامعه جهانی ارائه نمایند.
بیتردید این نوع الگوسازی برازنده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و یکی از زمینههای مهم آن برقراری عدالت جنسیتی نه برابری جنسیتی در تمامی زمینههای اجتماع است تا آیندهای پر از امید و نشاط برای دختران رقم خورد.