کد خبر: 3345243
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳
روحانی مستقر در روستای امام قیس خبر داد:

برگزاری کارگاه آموزشی مبارزه با شبهات وهابیت و بهائیت

کانون خبرنگاران نبأ: خانه قرآن روستایی حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) با همکاری کانون فرهنگی هنری مسجد اباالفضل‌العباس(ع) روستای امام قیس هم‌زمان با دهه کرامت دوره آموزشی مبارزه با شبهات برگزار می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، خانه قرآن روستایی حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) با همکاری کانون فرهنگی هنری مسجد اباالفضل‌العباس(ع) روستای امام قیس هم‌زمان با دهه کرامت دوره آموزشی مبارزه با شبهات برگزار می‌کند.

حجت الاسلام محسن رنجبر، روحانی طرح هجرتِ مستقر در روستای امام قیس با اعلام این خبر گفت: هم‌زمان با دهه کرامت سال 94 و با مشارکت خانه قرآنی حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) و کانون فرهنگی هنری مسجد اباالفضل العباس(ع) کارگاه آموزشی مبارزه با شبهات وهابیت و بهائیت به مدت یک هفته برگزار می‌کند.

رنجبر افزود: این دوره آموزشی از روز شنبه 24 تا 30مردادماه به مدت یک هفته برگزار می‌شود و در پایان از مباحث مطرح‌شده آزمونی به‌عمل آمده و به کسانی که حائز رتبه برتر شوند لوح سپاس و جوایز ارزنده‌ای تقدیم می‌شود.

وی خاطر بیان کرد: شرکت‌کنندگان در این کارگاه آموزشی خواهران جوانِ دانش آموز و دانشجوی 15 تا 30 سال هستند.

رنجبر تصریح کرد: برگزاری چنین دوره‌هایی در روستاها و محیط‌های کوچک که دسترسی به اینترنت و کتابخانه نیست، با رشد ماهواره، لازم، ضروری و بسیار حائز اهمیت است.

روحانی مستقر در روستای امام قیس با اشاره به سؤالات و دغدغه‌های فکری زیاد جوانان و شبهات موجد در بین آن‌ها اذعان کرد: با وجود امکانات کم در روستاها، انتظار می‌رود به بحث اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در روستاها بیشتر اهمیت داده شود.

یادآور می‌شود، خانه قرآنی حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) از سال 93 به صورت رسمی با مجوز اداره تبلیغات اسلامی فعالیت خود را آغاز کرده است.

محمدامین آقایی

captcha