کد خبر: 3345340
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰
بهاروند خبر داد:

رونمایی تابلوی «شمس‌الشموس» در جشنواره ملی نماهنگ رضوی

گروه هنر: معاون فرهنگی ارشاد لرستان از رونمایی تابلوی «شمس‌الشموس» در ابعاد یک متر در ۸۰ سانتی‌متر با تکنیک نقاشی‌خط طی روز چهارشنبه، ۲۸ مردادماه در دهمین جشنواره نماهنگ رضوی لرستان خبر داد.

ماشاءلله امان‌اللهی بهاروند، معاون فرهنگی ارشاد اسلامی لرستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، گفت: هم‌زمان با اختتامیه دهمین تولیدات تلویزیونی و نماهنگ رضوی مراسماتی برگزار می‌شود که رونمایی از هشتمین تابلوی استاد مهران جمشیدیان هم‌زمان با این مراسم است.
معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بیان کرد: تابلوی شمش‌الشموس بعد از رونمایی به کتابخانه آستان قدس رضوی برده می‌شود تا در گنجینه آستان قدس رضوی نگه‌داری شود.
مهران جمشیدیان، خوشنویس لرستانی نیز در این‌باره به خبرنگار ایکنا لرستان گفت: تابلوی شمس‌الشموس در ابعاد یک متر در 80 سانتی‌متر با تکنیک نقاشی خط انجام شده است.

اهدای 8 تابلو توسط هنرمند لرستانی به آستان قدس رضوی

وی در ادامه سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: در این تابلو از القاب امام رضا(ع)، کنیه وی، اشعار و صلوات خاصه امام رضا(ع) استفاده شده است.

این خوشنویس لرستانی بیان کرد: تاکنون هفت تابلو اهدا کردم که شش تابلو در گنجینه آستان قدس رضوی نگه‌داری می‌شوند و یک تابلو توسط روابط عمومی آستان قدس رضوی نگه‌داری می‌شود و تابلوی هشتم نیز به احتمال زیاد در گنجینه آستان قدس رضوی نگه‌داری شود.

captcha