کد خبر: 3345513
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳
فتاح:

کمیته امداد مخالف نگاه ترحم آمیز به مددجویان است/ تأکید بر تربیت قرآنی در اردوهای دانش‌آموزی

گروه جامعه: رئیس کمیته امداد گفت: مخالف هرگونه نگاه ترحم آمیز به خانواده‌های مددجو به ویژه فرزندان آنان هستیم لذا با برنامه‌های فرهنگی ضمن ارتقای روحی و روانی باید آنان را توانمد ساخته تا بتوانند نقش مثبت و قدرتمندی را در جامعه ایفا کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) همزمان با دهه کرامت آیین افتتاحیه سی و سومین دوره اردوهای دانش‌آموزی کمیته امداد امام خمینی (ره)، شامگاه دیروز27 مرداد‌ماه با حضور پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و خانمحمدی معاون اجتماعی استانداری تهران در اردوگاه شهید آوینی شهرستان اوشان برگزار شد.

در این برنامه سید‌پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) طی سخنانی با مقایسه‌ برنامه‌های فرهنگی دوران پیش از انقلاب و و عصر حاضر اظهار کرد: این برنامه‌ها که اکنون آیات قرآن، نام پیامبر و ائمه در آنها جاری است مرهون انقلاب امام خمینی(ره) و پیام ایشان است، اگر در دوران پیش از انقلاب رژیم پهلوی جوانان را با برنامه‌های مبتذل به سوی دروازه‌های جهنم و دوزخ می‌کشاند، امام آنان را به دروازه‌های بهشت، رهنمون ‌کرد.

نگاه فرهنگی در کمیته امداد تربیت‌دینی جمعیت تحت پوشش است

وی افزود: این پیام انقلاب بود که جوانان و نوجوانان با نگاه دینی تربیت شوند و مصدر امور را به دست گیرند و خوشبختانه نگاه فرهنگی در کمیته امداد امام(ره) تربیت دینی جمعیت تحت پوشش بوده است.
فتاح بیان کرد: بذری که امام در سال 57  کاشت امروز ثمره‌اش را در جوانانی می‌بینیم که می‌توانند در آینده و سرنوشت این کشور دخیل باشند، جوانانی که آیات قرآن و سخنان ائمه بر زبان‌های آنها جاری است نتیجه همان تربیتی‌است که امام خمینی(ره) مد نظر داشتند و مقام معظم رهبری نیز خواستار آن بودند.

تأکید امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب ارتقای نشاط و شادابی روحی جوانان است

وی تأکید کرد: ما باید قدردان فرصت‌ها بوده و از آنها نهایت استفاده را ببریم و برنامه‌های موفق در یک اردوگاه دانش‌آموزی را در دانشگاه‌های دیگر نیز ادامه داده تا روحیه نشاط و شادابی را در میان نسل آینده ساز این سرزمین بالا ببریم.

وی تصریح کرد: کمیته امداد مخالف هرگونه نگاه ترحم آمیز به خانواده‌های مددجو به ویژه فرزندان آنان است لذا با برنامه‌های فرهنگی ضمن ارتقای روحی و روانی باید آنان را توانمد ساخته تا بتوانند نقش مثبت و قدرتمندی را در جامعه ایفا کنند.

جوانان باید بتوانند در مصدر امور بنشینند

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) یاد‌آور شد: این جوانان باید بتوانند ایران را تغییر داده و در آینده مصدر امور را به دست گیرند، از آنان نماینده مجلس، وزیر و مدیران کشوری و لشکری برخیزد و موجب تحول و تعالی این مرز و بوم شوند.

تهران میزبان 850 دانش آموز از 18 استان کشور است

در این مراسم  محسن ولیئی مدیرکل کیمته امداد استان تهران با بیان اینکه این اردوگاه در این دوره میزبان 850 نفر از دانش‌آموزان 18 استان کشور است، اظهار کرد: در تمامی استان تهران‌، 14 هزار دانش‌آموز و 3600 دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.

وی افزود: در طول تابستان برنامه‌هایی برای پر کردن اوقات فراغت 11 هزار دانش‌آموز وجود داشته است که برای 740 نفر از آنها برنامه‌هایی در خارج از استان تهران تدارک دیده شده‌اند.
وی با بیان این که یکی از مؤثرترین فعالیت‌های کمیته امداد از استفاده از برنامه‌های دینی و فرهنگی و ایجاد نشاط در جمعیت تحت پوشش است اعلام کرد: 9 میلیارد تومان بودجه هزینه برنامه‌های فرهنگی در کمیته امداد استان تهران است.

گفتنی است در این اردوگاه برنامه ‌های متنوعی برای دانش‌آمورزان تحت پوشش کمیته امداد در نظر گرفته شده است که از آن جمله می ‌توان به برنامه‌ گلستان  قرآنی اشاره کرد که در آن آیه‌ای از قرآن پخش شده و سپس هدف آن به وسیله نمایشی هنری اجرا می‌شود و در پایان از دانش‌آموزان درخواست می‌شود که اهداف این آیه قرآن شرح داده شود و در پایان به برندگان جوایزی اعطا می‌شود.

عطر عاشقی دیدار با شهدا و تعزیه، مشاوره‌های پزشکی، دندانپزشکی و مشاوره‌‌های احکام از دیگر برنامه‌های کمیته امدادد در این اردوهای دانش آموزی است.

captcha