کد خبر: 3345552
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲

راهیابی ۴۰ زنجانی به دهمین دوره آزمون طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از راه‌یابی ۴۰ زنجانی به مرحله دوم دهمین دوره آزمون طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن خبر داد.

علی صحبتلو، مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به راه‌یابی 40 زنجانی به مرحله دوم دهمین دوره آزمون طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن ، اظهار کرد:مرحله نخست این آزمون در بخش کتبی 18 اردیبهشت امسال در رشته‌های حفظ «5، 10و 20 » جزء وحفظ کل قرآن و با حضور 135 نفر برگزار شد که در نتیجه این سنجش 26 خانم و 14 آقا به مرحله دوم این دوره از رقابت‌ها راه یافتند.

وی با بیان اینکه مرحله دوم دهمین دوره آزمون طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن به صورت شفاهی برگزار می‌شود، ادامه داد:این آزمون روز جمعه،6 شهریوربا حضور26 خانم در محل اداره کل تبلیغات اسلامی زنجان برپا می‌شود و این در حالی است که برادران در آذربایجان شرقی به رقابت با دیگر شرکت‌کنندگان می‌پردازند.

مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان تصریح کرد:گواهینامه مرحله پایان دوره پس ازاخذ آزمون برای قبولی،مدارک فوق‌دیپلم،لیسانس و فوق لیسانس به مشاغل مندرج در بخشنامه 13736/200مورخه14/6/90 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری و به استناد مصوبه جلسه 573 شورای عالی انقلاب فرهنگی اعطا می‌شود.

صحبتلو خاطرنشان کرد: ثبت‌‌نام دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن از ۱۷ اسفندماه سال گذشته از طریق سایت تلاوت سازمان دارالقرآن الکریم آغاز و تا ۲۵ فروردین‌ماه امسال ادامه داشت.

captcha