کد خبر: 3345603
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۱

حضور ۳۸۰ قرآن​آموز در دوره​های قرآن مدرسه علمیه امام صادق(ع) خرمشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی: بیش از ۳۸۰ قر​آن​​آموز در دوره​های قرآن مدرسه علمیه امام صادق(ع) شهرستان خرمشهر در حال فراگیری قرائت قرآن هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری وصلیات، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) خرمشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از برگزاری دوره​های قرآنی برای عموم مردم از سوی این مدرسه علمیه خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این دوره​ها ترویج فرهنگ قرآن و تربیت نیروهای مستعد برای مربیگری قرآن و استمرار این دوره​ها توسط خود مردم است.

وی با بیان اینکه این کلاس‌های قرآن در دو بخش آقایان و بانوان روزهای یک​شنبه و سه​شنبه در جوار مزار آیت‌الله حبیب شبیری تشکیل می‌شود، افزود: کلاس‌های بانوان عصرها و کلاس‌های آقایان پس از اقامه نماز مغرب و عشاء برگزار می‌شود و استقبال خوبی از این کلاس‌ها شده است.

​وصلیات ادامه داد: در کلاس​های بانوان 202 نفر از بانوان متدین خرمشهری از اوایل مرداد امسال در دوره پنجم کلاس‌های روخوانی و روانخوانی شرکت کردند. همچنین در بخش آقایان بیش از 150 نفر در کلاس‌های روانخوانی و روخوانی حضور دارند.

مدیر مدرسه علمیه صادق(ع) خرمشهر گفت: علاوه بر این، کلاس‌ آموزش روانخوانی و روخوانی قرآن روزانه برای نوجوانان توسط سید موسی مفتی عریض در همین مکان تشکیل می​شود. 35 نفر از نوجوانان این شهرستان از اول تیر این دوره را شروع کردند که با استقبال آنان و خانواده‌هایشان همراه بوده است.

وصلیات افزود: همچنین در روستای محرزی نیز دوره 15 روزه آموزش روانخوانی و روخوانی قرآن کریم برای مردم این روستا تشکیل شده است. این دوره از 14 مرداد شروع شده است و با استقبال مردم از سنین مختلف این روستا همراه بوده است.

وی تربیت مربی قرآنی را از مهم​ترین اهداف تشکیل این دوره​ها برشمرد و گفت​: مربیان این دوره​ها خود از جمله افرادی بودند که در این حوزه علوم قرآنی را فرا گرفتند و در حال آموزش آن به دیگر علاقه​مندان هستند.

این مدیر مدرسه علمیه با تصریح به اینکه استقبال از دوره​های آموزش قرآن باید بیش از این باشد، گفت: قرآن کتاب الهی است و باید بیش از این در میان مردم نفوذ کند.

captcha