کد خبر: 3349292
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۹
رضایی بیان کرد:

استفاده از المان‌های تاریخی و معماری اسلامی؛ از ویژگی‌های بقعه محمدبن حسن(ع)

گروه هنر: مسئول بازرسی اوقاف لرستان استفاده از سبک معماری ایرانی ـ اسلامی، استفاده از المان‌های تاریخی و الگوبرداری از حرم امام رضا(ع)، امام حسین(ع) و امام علی(ع) از ویژگی‌های بقعه امامزاده محمدبن حسن(ع) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مسلم رضایی، مسئول بازرسی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان در مراسم افتتاحیه آستان مقدس امامزاده محمد بن حسن(ع) در بخش بشارت شهرستان الیگودرز که روز چهارشنبه، 28 مرداد انجام گرفت، گفت: عملیات عمرانی آستان امام‌زاده محمد بن حسن(ع) از سال 92 آغاز شد و در شهریورماه سال 93 به اتمام رسید که در این عملیات بیش از هزار مترمکعب خاک‌برداری انجام‌ شده است.
وی با اشاره به این‌که زیربنای کل پروژه هزار و 432 مترمربع است، افزود: به‌صورت میانگین برای هر مترمربع یک‌ میلیون و 450 هزار تومان هزینه شده است که 10 درصد از کل اعتبارات پروژه امام‌زاده محمد بن حسن(ع) از محل اعتبارات ملی و 90 درصد از کل مبلغ پروژه از محل نذورات مردم بوده است.

مسئول بازرسی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان بیان کرد: این پروژه حدود هشت زیر پروژه شامل دو اتاق دوربین مداربسته، ساختمان اداری، حسینیه، دارالشفا خواهران و برادران و نگه‌داری مقبره قدیمی است که خود در استان کار جدیدی است.
وی گفت: از ویژگی‌های این آستان مقدس این است که طراحی این پروژه بر اساس الگوگیری از حرم مطهر امام رضا(ع) و اباعبدالله (ع) و صحن امام‌زاده از صحن حرم امام علی(ع) در نجف اشرف الگوبرداری شده است.
مسئول بازرسی اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان بیان کرد: حفظ بقعه قدیمی به‌عنوان یک اثر تاریخی و قدیمی در زیر ساختمان جدید، ایجاد دارالشفاء و استفاده از سبک معماری ایرانی ـ اسلامی از ویژگی‌های این آستان است.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از المان‌های تاریخی در این آستان کارنو و جدیدی است و ما در این راستا شیرهای سنگی که در این شهرستان که نماد شیر مردی و اقتدار و قدرت دارد را در ضلع شرقی این امام‌زاده حفظ‌ کردیم.

captcha