کد خبر: 3350434
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۱
محمدزاده خبرداد‌:

راه‌اندازی ۱۰۰ مرکز فرهنگی و قرآنی در استان تهران طی ۳ سال گذشته

گروه جامعه: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران گفت: یکی از اقدامات سازنده در استان تهران، راه‌اندازی ۱۰۰ مرکز فرهنگی و قرآنی در مدت سه سال در این استان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت الاسلام غلامرضا محمد‌زاده، مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان تهران، اظهارداشت: اماکن و بقاع مذهبی همچون امامزادگان، پایگاه‌های معنوی و فرهنگی به شمار می‌روند که وجه اشتراکات و پیوندهای ناگسستنی بسیاری درآنها مشاهده می‌شود.

وی افزود: اکثر قریب به اتفاق امامزادگان ایران، با هدف زیارت امام رضا(ع) به کشور ایران سفر کردند و اغلب در طول مسیر و راه یا بیمار شده و یا توسط حاکمان جور و ظلم به شهادت رسیدند.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران عنوان کرد: از دیگر وجه اشتراکات امامزادگان مدفون در ایران، عالم و دانشمند بودن آنهاست که به عنوان عناصری علمی و فرهنگی از جایگاه بسیار برجسته و درخشانی برخوردار بودند.

محمد زاده گفت: امامزادگان به عنوان کانون‌های عشق، مرجعیت، علم و اخلاق در زمره اماکنی به شمار می‌روند که بسیاری از دلدادگان اهل بیت(ع) درآن روح خود را تلطیف و پالایش می‌کنند.

وی افزود: سبک معماری چنین اماکن مقدسی، کشش و جذابیت‌های خاص خود را داردکه حاصل جوشش اندیشه معنوی و هنری سازندگان آن است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان تهران عنوان کرد: گاهی در بهسازی و باز سازی امامزادگان با الگو برداری از سبک‌های معماری برخی ازکشورهای حاشیه خلیج فارس، ناهمگونی نامطلوبی بین فضای داخلی و بیرونی صحن امامزادگان ایجاد می‌شود که می‌طلبد اصلاح و بازبینی لازم در آن لحاظ شود.

وی افزود: همچنین در برخی از شهرها، تابلوهای راهنمای لازم برای آگاه‌سازی زائرین به مکان‌یابی امامزادگان وجود ندارد و شهرستان شهریار از نمونه این شهرها به شمار می‌رود که خلا چنین تابلوهایی در آن احساس می‌شود.

محمدزاده گفت: امامزاده اسماعیل(ع) شهرستان شهریار در زمره امامزادگان شاخص کشور به شمارمی‌رود و می‌طلبد در ورودی‌های شهر با نصب تابلو امکان مکان‌یابی برای شیفتگان اهل بیت به نحو مطلوب‌تری فراهم شود.

وی افزود: یکی از اقدامات سازنده عملیاتی شده در استان تهران، راه اندازی ۱۰۰ مرکز فرهنگی و قرآنی در مدت سه سال در این استان است.

captcha