کد خبر: 3350464
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵

طرح ضیافت اندیشه با حضور 125 استاد دانشگاه آزاد همدان آغاز شد

گروه اجتماعی: طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی همدان با حضور 125 نفر از اعضای هیئت علمی این دانشگاه یکشنبه، اول شهریور آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، سعید جامه‌بزرگی،  یکشنبه، یکم شهریور در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه اساتید این دانشگاه اظهار کرد: با توجه به 38 سالگی ارائه خدمات آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی، چهارمین دوره از طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید نیز امروز در این دانشگاه آغاز شد، این طرح به مدت پنج روز به اجرا درآمده و اساتید می‌توانند از آن بهره ‌کافی را ببرند

وی از حضور پنج استاد مطرح کشوری در بخش تدریس مباحث این طرح خبر داد و اضافه کرد: هدف اصلی در برگزاری طرح ضیافت اندیشه، بالا بردن سطح علمی اساتید و شرکت در دوره‌های مختلف اصول اعتقادی است؛ شمار اساتید شرکت‌کننده در طرح ضیافت اندیشه به 125 نفر می‌رسد که در غالب چهار گروه در دوره‌ها شرکت می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان با اشاره به بخش‌های مختلف طرح ضیافت اندیشه اساتید عنوان کرد: مهم‌ترین بخش طرح ضیافت امسال، دوره‌های معرفت‌افزایی ویژه اساتید بوده که در کنار آن کارگاه‌های آموزشی، کلاس‌های اخلاق حرفه‌ای و گذراندن دوره‌های ورزشی نیز از دیگر برنامه‌های تبیین شده‌است.

جامه بزرگی ادامه داد: رشد اساتید در مباحث دینی از دیگر اهداف برنامه ضیافت اندیشه است و اگر همه اساتید دانشگاه در این طرح شرکت کنند می‌توانیم شاهد سطح معرفت‌افزایی دانشجویان و افزایش توان پاسخگویی اساتید در دانشگاه‌ها باشیم.

اقتصاد مقاومتی رویکرد اجرای طرح ضیافت اندیشه

در ادامه محمد مهدی شیرمحمدی، دبیر همایش طرح ضیافت اندیشه دانشگاه آزاد اسلامی همدان، از کسب مقام برتر در اجرای طرح ضیافت اندیشه کشور توسط همدان خبر داد و افزود: امسال طرح ضیاف اندیشه با رویکرد اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود و شاخص برنامه‌های ارائه شده در این طرح، گذراندن دوره اقتصاد مقاومتی ویژه اساتید بوده که عنوان برتر را به واحد همدان نسبت داده است.

وی اظهار کرد: امسال هشت کارگاه آموزشی در طرح ضیافت دایر می‌شود که نسبت به سال گذشته دو کارگاه کاهش یافته است، اساتید و هیئت علمی واحدهای همدان، کبودرآهنگ، بهار، اسدآباد و نهاوند در طرح ضیافت اندیشه اساتید امسال حضور دارند و برگزاری دوره‌های تمدن اسلامی، اندیشه سیاسی و اخلاق حرفه‌ای در کنار تعلیم اسلامی از برنامه‌های این دوره از طرح است.

دبیر هم‌اندیشی طرح ضیافت اندیشه همچنین از برگزاری دوره‌های معرفت‌افزایی توسط نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خبر داد و عنوان کرد: هرساله پنج الی شش دوره ضیافت اندیشه در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود که مورد توجه اساتید مطرح کشوری قرار می‌گیرد.

شیرمحمدی ابراز کرد: بعد از برگزاری مراسم افتتاحیه اساتید، برای حضور در چهار نشست هم‌اندیشی آماده می‌شوند، ضمن اینکه هر کلاس به صورت گروه الف و ب با نام یک شهید مزین شده است؛ سبک زندگی در نهج‌البلاغه و موسیقی در عرفان اسلامی عناوین برنامه‌ریزی شده در نشست‌ها هستند که با رویکرد اقتصاد مقاومتی تبیین شده‌اند.

وی در پایان اذعان کرد: در روز پنج‌شنبه پس از پایان یافتن همه برنامه‌های کلاسی از جمله بازی‌های رایانه‌ای، بحث در خصوص داعش و طب سنتی قرعه کشی یک سفر حج ویژه اساتید شرکت‌کننده در طرح را خواهیم داشت.

captcha