کد خبر: 3350784
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶

افتتاح فروشگاه محصولات گوشتی حلال در ارمنستان

شعب خارجی: در آستانه میلاد امام رضا(ع)، فروشگاه محصولات گوشتی حلال در جوار مسجد کبود ایروان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در آستانه میلاد امام رضا(ع)، با حضور نمایندگان سفارت و رایزنی فرهنگی ایران در ارمنستان و مسجد کبود ایروان، فروشگاه محصولات گوشتی ذبح اسلامی(حلال) در جوار این مسجد افتتاح شد.

این فروشگاه با هدف رفاه حال مسلمانان به‌ویژه ایرانیان مقیم ارمنستان تأسیس شده است و مرکزی برای عرضه محصولات کشتارگاه دام ارمنستان که توسط سرمایه‌گذاران ایرانی مدیریت می‌شود، به شمار می‌رود.

فروشگاه عرضه محصولات گوشتی حلال در ابتدای خیابان ماشتوتس، نرسیده به درب اصلی مسجد کبود ایروان واقع شده و در طول روز با شماره تلفن 093038166 پاسخگوی مشتریان خواهد بود.

در مراسم افتتاحیه این فروشگاه، مسئولان کشتارگاه در سخنانی از همکاری صمیمانه و بی‌شائبه مسئولان ایرانی در ارمنستان به‌ویژه سفیر و رایزن فرهنگی کشورمان و امام جماعت مسجد کبود ایروان در ایجاد این مرکز قدردانی کردند.

captcha