حجت الاسلام نقی باقری در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، ضمن بیان مطلب فوق افزود: انسان معاصر بیشتر از گذشته، در معرض خطرهای شیطانی و عوامل تحریک کننده برای گناه وجود داشته و نیاز به برنامهای جامع و کامل برای طی کردن مسیر الهی در زندگی دارد، که این امر با قرآن خوانی مداوم و پیوسته امکان پذیر است.
وی تصریح کرد: عوامل متعددی چون شبکه های مجازی، رسانههای جمعی، استفاده نامناسب از اینترنت و فیلمهای هدفمند ساخت جوامع غربی در کشیده شدن انسان به سوی تهاجمات فرهنگی و رواج افکار شیطانی در جامعه نقش دارد.
حجت الاسلام نقی باقری با بیان آیه 4 و 5 سوره مبارکه ناس که میفرماید:« من شر الوسواس الخناس»(4) «الذی یوسوس فی صدور الناس»(5) خاطر نشان کرد: خداوند متعال بارها در قرآن کریم به وسوسههای خطرناک شیطان اشاره نموده و انسان را از آن بیم داده است.
وی در ادامه گفت: تنها راه رسیدن به رستگاری و سعادت، تلاوت قرآن و عمل به دستورات این معجزه بی عیب و نقص گذشتگان و آیندگان بوده و بی شک، زبان ذکرگو و قرآن آموز، اهداف شیطان و سخنان او را بر زبان جاری نکرده و همواره در برابر نفس خود ایستادگی و پرهیزکاری میکند.
حجت الاسلام باقری تاکید کرد: افرادی که با فرمایشات الهی و قرآن خوانی مداوم، پایههای زندگی خود را محکم و غیرقابل شکست کرده و حضوری مداوم در مراسم خداپسندانه دارند؛ الگویی مناسب برای جوانان و اقشار مختلف جامعه بوده و در عین نادیده گرفته شدن، نیازی مبرم برای مردم، جهت دانستن راههای موفقیت هستند.
وی خاطر نشان کرد: ، تربیت فرزندان در جامعه باید به صورتی انجام گیرد که فرزندان در اجتماع و در مواجهه با تهاجمات فرهنگ غلط غرب، و اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی و فداکاریهای شهدا را به فراموشی نسپرده و در وسوسههای شیطان به دام نیافتند.
حجت الاسلام نقی باقری در پایان با اشاره به نیاز جامعه به آگاه سازی و ترویج فرهنگ اسلامی، اعلام کرد: مسئولین و ارگانهای مذهبی باید فرهنگ قرآن خوانی را در جامعه نهادینه کرده و زندگی موفق و هدفمند قاریان و حافظان قرآنی را به صحنه کشیده و علت پیشرفت و آسایش آنها را به مردم معرفی کنند.