کد خبر: 3351216
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹

اعلام نتایج مقدماتی تواشیح کشوری/ سه گروه تواشیح خوزستان به فینال راه یافتند

گروه فعالیت‌های قرآنی: سه گروه تواشیح از استان خوزستان به مرحله نهایی نوزدهمین مسابقات کشوری تواشیح راه یافتند.

ناصر دغاغله، مسئول امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: بررسی فایل‌های ارسالی گروه‌های تواشیح در مرحله مقدماتی مسابقات کشوری به پایان رسید و نتایج آن اعلام شد.

وی بیان کرد: براساس اعلام هیئت داوران، گروه تواشیح میعاد اهواز، گروه تواشیح العباد اهواز و گروه مصباح‌الهدای آبادان به عنوان گروه‌های ششم، هشتم و سیزدهم کشور از استان خوزستان به مرحله نهایی مسابقات کشوری تواشیح راه یافتند.

دغاغله گفت: از میان 32 گروه تواشیح سراسر کشور که به مرحله مقدماتی اثر ارسال کرده بودند 13 گروه انتخاب و به فینال راه یافتند.

مرحله مقدماتی مسابقات کشوری تواشیح به منظور بررسی فایل‌های ارسالی از گروه‌های تواشیح سراسر کشور، از 28 مردادماه با حضور داوران و اساتید کشوری در دانشگاه علوم قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه آغاز شد و جمعه، 30 مردادماه به پایان رسید.

به گزارش ایکنای خوزستان، گروه‌های تواشیح بصائر اصفهان، ثقلین یزد و میعاد قم حائز رتبه‌های اول تا سوم کشور شدند.

captcha