مدتهاست که عاشقان حضرت رسول(ص) در سراسر دنیا به ویژه ایران در انتظار اکران فیلم سینمایی «محمد رسولالله(ص)» هستند. این اثر که از آن میتوان به عنوان بزرگترین پروژه سینمایی نام برد، قرار بود چهارم شهریورماه در سالروز میلاد امام هشتم(ع) به نمایش درآید و از چند روز قبل نیز بلیطفروشی آن انجام شده بود، اما بنا به گفته مسئولان شرکت تهیه کننده فیلم، به دلیل مشکلات فنی نمایش این کار یک روز به تاخیر افتاد.
درباره این تاخیر که بسیاری به دیده شک به آن مینگرند، اظهار نظرهایی به گوش میرسد که عمدتا دور از منطق نیست، چون میگویند چگونه فیلمی که با این هزینههای عظیم تولید شده یک روز قبل از اکران با نقص فنی در صدا مواجه میشود؟ آیا حساسیتهایی که کارگردان برای نمایش این فیلم در اکرانهای خصوصی داشت تا به آنجا عقیم مانده که هنوز یک روز قبل از اکران عمومی آن کار با مشکلات فنی مواجه است؟
وقتی این شبهات پیش میآید ناخودآگاه اظهار نظری بیشتر تقویت میشود و آن هم اینکه این فیلم قرار است در یک روز به طور همزمان با ایران در جشنواره مونترال کانادا به نمایش درآید، پس برای حضور در این رویداد نیاز بود که تاخیری یک روزه برای کار پیش آید! البته وقتی این اظهار نظر مطرح میشود عدهای نیز میگویند، زمان برگزاری جشنواره مونترال از پیش مشخص بود، برای همین نیازی نبود تا مجیدی فیلم را با یک روز تاخیر روی پرده بفرستد. در کلامی میشد از همان ابتدا تاریخ اکران عمومی را همزمان با جشنواره مونترال در نظر گرفت.
درباره اهمیت این فیلم تنها صاحب نظران ایرانی اظهار سخن نکردهاند، بلکه بسیاری از سینماگران و صاحب نظران نیز نظراتی ارائه دادهاند. برای مثال سرژ لوسیک، رییس جشنواره جهانی فیلم مونترال گفته است: این جشنواره افتخار دارد که این امکان را به دست آورده تا میزبان افتتاحیه این کار باارزش و مهم باشد؛ فیلمی با اهداف بالای هنری با مخاطبانی بسیار گسترده.
وی افزوده است: فیلمهای متعددی درباره چهرههای اصلی ادیان بزرگ از مسیحی، یهودی و بودایی ساخته شده، اما تنها دو فیلم بزرگ درباره بنیانگذار اسلام ساخته شده است.
در انتهای این مطلب باید به این موضوع توجه داشت که بسیاری بلیطهای پیش فروش این فیلم را تهیه کرده، حتی شب گذشته از شدت شوق به درستی نخوابیدهاند تا فردا بتوانند فیلم سینمایی «محمد رسولالله(ص)» را ببینند، اما افسوس که این اشتیاق با تاخیری یک روزه به نوعی خدشهدار شد.
داستان این فیلم نیز شامل کودکی پیامبر اسلام است، اما قصه از روزهای آخر شعب ابوطالب آغاز میشود، حدود ۲۰ دقیقه زمان حصر پیامبر اکرم (ص) در شعب ابوطالب خواهد بود و سایر صحنهها به صورت فلاشبک قبل از تولد تا مقطع ۱۲ سالگی پیامبر اکرم (ص) را نشان میدهد. از نکات قابل توجه فیلم نیز حضور عوامل مطرح و برجسته خارجی است که از جمله فیلمبردار، آهنگساز و تدوینگر فیلم جزء شاخصترینها هستند.
از بازیگران فیلم نیز میتوان به علیرضا شجاع نوری در نقش عبدالمطلب، مهدی پاکدل در نقش ابوطالب، ساره بیات در نقش حلیمه سعدیه، مینا ساداتی در نقش آمنه بنت وهب، محسن تنابنده در نقش ساموئل یهودی، داریوش فرهنگ در نقش ابوسفیان، رعنا آزادیور در نقش ام جمیل، حمیدرضا تاج دولت در نقش حمزه، صادق هاتفی در نقش بحیرا، محمد عسگری در نقش ابولهب، هدایت هاشمی در نقش حناطه، نگار عابدی در نقش همسر حناطه، پانتهآ مهدینیا در نقش فاطمه بنت اسد و جعفر قاسمی در نقش حارث شوهر حلیمه اشاره کرد.