کد خبر: 3354048
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
به همت مؤسسه انوارالمصطفی؛

مسابقه «‌تسلط بر کل قرآن کریم» برگزار می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقه «‌تسلط برکل قرآن کریم» از سوی مؤسسه‌ انوارالمصطفی مشهد ویژه قرآن‌آموزان این شهر برگزار می‌شود.

مصطفی حاجی‌حسنی، مدیر مؤسسه انوارالمصطفی العالمیه مشهد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: مؤسسه انوا‌رالمصطفی العالمیه به‌منظور ترویج فرهنگ و آموزش قرآن ‌میان جوانان و نوجوانان کلاس‌هایی را در طول یک سال با محوریت آماده‌سازی ‌قرآن‌آموزان برگزار می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این دوره از کلاس‌ها در مرحله‌ای قرار گرفته است که می‌توان میان قرآن‌آموزان برای محک سواد قرآنی مسابقه‌ای برگزار کرد، افزود: مسابقه‌ای تحت عنوان «‌تسلط بر کل قرآن کریم» با حضور 80 نفر از علاقه‌مندان ‌در 30 شهریور‌ماه برگزار خواهد شد.

مدیر مؤسسه انوارالمصطفی العالمیه در ادامه افزود: این مؤسسه دوره‌هایی را برای آمادگی قرآن‌آموزان با آیات قرآن کریم برگزار می‌کند که قرآن‌آموزان به‌منظور شرکت در مسابقات قرائت بتوانند آمادگی کافی از نظر شناخت صفحات قرآن را پیدا کنند.

وی تصریح کرد: در این مسابقه که طی یک روز برگزار خواهد شد، شرکت‌کنندگان با کسب حدنصاب نمره، انتخاب خواهند شد.

یادآور می‌شود، مؤسسه انوارالمصطفی العالمیه در مشهد، بین خیابان هاشمی 83 و 85 واقع شده است.

captcha