اسلام آقاپور، مسئول بخش پژوهش بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور در گفت وگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اهداف این بخش، گفت: یکی از بخشهای اساسی هر جشنواره بخش پژوهش است بر همین اساس بخش پژوهش این جشنواره در راستای تحقق اهداف توسعه قرآنی علم و تغییر و تحول در سبک زندگی مردم با استفاده از آموزشهای دینی و قرآنی فعال شده است.
وی در ادامه با اشاره به آثار ارسالی شرکت کنندگان به این بخش جشنواره، گفت: حدود 400 مقاله از دانشگاههای مختلف، 15 جلد کتاب، 15 جلد طرح پژوهشی، و چندین نقد کتاب به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
آقاپور تصریح کرد: در محورهای سلامت معنوی، سبک زندگی اسلامی، قرآن و طب آثار ارسالی در سه حوزه کارمندی، اساتید و دانشجویان توسط متخصصین داوری و برترینها معرفی شدند.
مسئول بخش پژوهش بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور در ادامه با اشاره به اسامی داوران این بخش گفت: مهدی معینی، علی هاشمی، مهدی مصری و داوود فرج زاده از جمله داوران این بخش بودند.
وی با بیان اینکه مقالات برتر این حوزه در نشریات علمی و پژوهشی قرآن و طب منتشر خواهند شد، افزود: این مقالات در مجلات معتبری که در حوزه قرآن و طب و همچنین، سبک زندگی اسلامی است به چاپ میرسد.
آقاپور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این مجلهها در دورههای جدید منتشر خواهند شد، انتظار میرود محققین این حوزه مقالات مربوط را جهت چاپ در مجلات برای ما ارسال کنند.