به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مرحله نهایی بیستمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان علوم پزشکی کشور در حالی روز دوم خود را سپری کرد که شرکت کنندگان در دو بخش قرائت تحقیق و ترتیل به رقابت با یکدیگر پرداختند.
اخلاق پزشکی را میتوان از آیات قرآن آموخت؛ سطح بالای رقابتها
محمدمهدی جمالی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از شرکت کنندگان بخش قرائت تحقیق که نخستین حضور خود را در این جشنواره تجربه میکند، میگوید: سطح رقابتها از آنچه در نظر داشتم بالاتر بود و قاریان بسیار خوبی در جشنواره حاضر بودند.
وی ثمرات انس با قرآن در زندگی خود را احساس خوب و مثبتی دانست که در پس تلاوت و تفکر در آیات نورانی قرآن نهفته است. قرآن و پزشکی منافاتی با یکدیگر ندارد و اخلاق که لازمه جامعه پزشکی است را می توان از آیات قرآن آموخت و فراگرفت.
اهمیت تلاوت و آموزش قرآن برای آمرزش بندگان
امیرحسین عباسی، دانشجوی رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دیگر شرکت کنندگان بخش ترتیل این مسابقات که سومین سال حضور در جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی تجربه میکند، میگوید سطح مسابقات هر سال بهتر از گذشته میشود و تجربه شرکتکنندگان نیز بالا میرود.
وی با اشاره به حدیثی از پیامبر مبنی بر اینکه «خداوند به خاطر دو گروه بندگانش را عذاب نمیدهد، یکی برپاکنندگان نماز و دیگری نوجوانانی که قرآن میآموزند» گفت: این حدیث اهمیت تلاوت قرآن را آشکار میسازد. فرد ابتدا باید الحان را بشناسد و با فراگیری مفاهیم و آموزههای قرآن به مرحله عمل به آیات قرآن برسد.
یکی از داوران این جشنواره نیز سطح این مسابقات بالا ارزیابی و اظهار کرد: در رشته قرائت تحقیق رقابتها از سطح قابل قبولی برخوردار است و با توجه به مدت زمان باقی مانده تا پایان مسابقات انتظار داریم قرائتهای خوبی بشنویم.
سید محمد سادات با بیان اینکه رشته قرائت نیاز به تمرین مداوم و منظم دارد و گفت: در مقایسه با ادوار گذشته جشنواره از حاضرین در دور نهایی جشنواره و بویژه دانشجویان انتظار بالاتری داریم.
اساتید و کارکنان حاضر در این دوره سطح انتظارات را برآورده کردند و هماکنون رقابتهای دانشجویان در حال برگزاری است که امیدواریم با گذر زمان کیفت قاریان، معادلات داوران را بر هم بزند و شاهد قرائتهای خوبی از آنان باشیم.