
حمیدرضا سعادتفر، معاون آموزشی دانشکده اصولالدین دزفول در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: با توجه به اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد از سوی سازمان سنجش کشور، پذیرفتهشدگان در این دانشکده باید از هفته آینده برای ثبتنام اقدام کنند.
وی بیان کرد: برنامه زمانبندی ثبتنام همه پذیرفتهشدگان از شنبه 14 تا دوشنبه 16 شهریورماه تعیین شده است. با اعلام نتایج اولیه از سوی سازمان سنجش سه برابر ظرفیت پذیرفتهشده به این دانشکده معرفی شد که به منظور انتخاب از میان این معرفیشدگان مصاحبه شفاهی و تخصصی در خردادماه انجام شد.
معاون آموزشی دانشکده اصولالدین دزفول بیان کرد: این دانشجویان از مهر سال 94 در رشته علوم قرآن و حدیث مشغول به تحصیل خواهند شد؛ 10دانشجوی دختر و 10 دانشجوی پسر در این فرآیند پذیرفته شدند.
سعادت فر گفت: توضیحات تکمیلی درباره نحوه ثبت نام در تارنمای دانشکده اصولالدین دزفول به نشانی http://dezful-ac.ir آمده است.