محمدحسن آصفری، دبیر اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره استراتژی نفوذ آمریکا پس از «برجام» و ضرورت هوشیاری مسئولان در مقابله با این مسئله گفت: متأسفانه امروز بعضی افراد در داخل کشور اعتقادی به فرصتها و توانمندیهای سختافزاری و نرمافزاری داخل کشور برای پیشرفت ندارند و چشم به بیگانه و به ویژه غرب برای حل مشکلات اقتصادی کشور دوختهاند.
عدهای در داخل ارتباط با آمریکا را حلال مشکلات میدانند
وی افزود: این عده فکر میکنند مشکلات کشور از طریق ارتباط با آمریکا حل میشود و این یک اشتباه استراتژیک است که برخی در دولت و بعضی نهادها و جریانهای سیاسی میکنند، فلذا توافق میان ایران و 1+5 را زمینهای برای رابطه با آمریکا میدانند که بایستی متوجه این اشتباه خود بشوند.
آصفری اظهار کرد: امروز اگر بخواهیم کشور در مسیر پیشرفت قرار داشته باشد بایستی با استراتژی اقتصاد مقاومتی از تمام توان داخلی استفاده شود تا از این توفانها عبور کنیم و در این شرایط اگر کسی تصور کند حضور آمریکاییها در داخل میتواند مشکلات کشور را حل کند یک اشتباه بسیار بزرگ کرده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس عنوان کرد: مطمئنا آمریکاییها علاقمند به حل مشکلات ما نیستند بلکه به دنبال سلطه مجدد خود بر ایران و به چالش کشیدن نظام میباشند.
توجه به نفوذ فرهنگی در دوره پس از «برجام»
آصفری درباره اهمیت مراقبت از نفوذ فرهنگی آمریکا به عنوان یک حوزه زیربنایی و اساسی در دوره پساتوافق گفت: اقدامات فرهنگی که غرب در جهت مقابله با نظام جمهوری اسلامی انجام میدهد اقدامات مهمی است که در قالب رسانهها، شبکههای مختلف ماهوارهای، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی دنبال میشود.
وی تأکید کرد: همچنین نفوذی که امروز برخی گروههای لیبرال و غربگرا در دانشگاههای کشور و حتی برخی مراکز علمی و دینی ما پیدا کردهاند در جهت ایجاد تغییرات فرهنگی در کشور است.
منتخب مردم اراک در مجلس خاطرنشان کرد: رویکردی که مقام معظم رهبری درباره علوم انسانی اسلامی بیان کردند امروز در دانشگاهها مورد غفلت قرار گرفته است.
شورای عالی انقلاب فرهنگی برنامه مدون ارائه دهد
آصفری اظهار کرد: متأسفانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز در خصوص استحاله فرهنگی در کشور که از سوی غرب دنبال میشود هیچ نقشه راهی را ارائه نکرده است که بتواند به عنوان برنامهای مدون برای وزارتخانههای فرهنگی و علمی به کار گرفته شود تا در جهت مقابله با نفوذ فرهنگی دشمن مورد استفاده قرار گیرد.
وی در پایان گفت: اینها مجموعه مواردی است که از شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجموعه فرهنگی کشور توقع میرود که مورد توجه قرار گیرد و در قالب یک نقشه راه مهندسی ترسیم و عملیاتی شود.