کد خبر: 3358158
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵
واصلی تصریح کرد:

نقش مربیان متعهد قرآنی در امر آموزش/ فراخوان جذب خیّر تأسیس دارالقرآن بهبهان منتشر شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون پرورشی آموزش و پرورش بهبهان با بیان اینکه برگزاری دوره‌های آموزش قرآنی موفق مستلزم مسئولیت‌پذیری مربیان بوده است، گفت: با توجه به کمبودهایی که در وضعیت دارالقرآن شهرستان وجود دارد، در حال جذب خیّر برای ایجاد دارالقرآن جدید هستیم.

الیاس واصلی، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش شهرستان بهبهان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به لزوم همکاری مربیان قرآنی در پیشبرد برنامه‌های قرآنی و اجرایی شدن موفق آن در این شهرستان، اظهار کرد: برای برگزاری موفق دوره‌های آموزش قرآن صرف حضور اساتید و مربیان متخصص و دوره‌دیده ملاک نیست، بلکه مربیان قرآنی باید ویژگی‌های دیگری مثل مسئولیت‌پذیری و تعهد را برخوردار باشند.

وی هدف کلی از برنامه‌های قرآنی را آشنایی دانش‌آموزان با قرآن اعلام کرد و گفت: در برگزاری برنامه‌های قرآنی هدف آموزش و پرورش بهبهان آشنایی دانش‌آموزان با آداب و منش قرآنی است و سعی می‌شود این هدف با روش‌های مختلفی صورت گیرد.

واصلی ایجاد جذابیت برای حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های قرآنی را مهم برشمرد و افزود: برای تشویق و جذب دانش‌آموزان به حضور در دوره‌های آموزش قرآن فعالیت‌های ورزشی، اردوهای مختلف، فعالیت‌های تفریحی و بازدیدی و .... صورت می‌گیرد و همراه با مربیان قرآنی، مربیان ورزشی نیز حضور دارند.

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش بهبهان، ادامه داد: 27 هزار دانش‌آموز در شهرستان بهبهان مشغول تحصیل هستند که 260 دانش‌آموز در دوره‌های آموزش قرآن حضور دارند و هنگام پایان دوره‌های قرآنی جشنی با حضور خانواده‌ها و مسئولان برگزار می‌شود و پایان‌نامه دوره‌ها به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

واصلی در ادامه رضایت دانش‌آموزان از دوره‌های آموزش قرآن را کم توصیف کرد و گفت: دارالقرآن امام علی(ع) آموزش و پرورش بهبهان به دلیل قدیمی بودن ساختمان آن، محدود بودن فضای آموزشی و ... مورد رضایت دانش‌آموزان و حتی مسئولان آموزش و پرورش نیست و در حال جذب خیر برای ایجاد دارالقرآن جدید هستیم.

وی در خصوص نحوه انجام تبلیغات برای برگزاری دوره‌های آموزش قرآن کریم اظهار کرد: تراکت‌های تبلیغاتی دوره‌های آموزش قرآن را به مدیران مدارس ارسال می‌کنیم تا مدیران موقع ارائه کارنامه‌های تحصیلی در خرداد تراکت‌ها را نیز بین دانش‌آموزان توزیع کنند و به صورت تلفنی نیز تبلیغات انجام می‌شود.

واصلی بیان کرد: به دلیل کمبود منابع مالی تبلیغات دوره‌های آموزش قرآنی در سطح شهر کم صورت می‌گیرد و مدیر دارالقرآن آموزش و پرورش بهبهان با حضور در مدارس برای دوره‌های آموزش قرآن فراخوانی می‌کند و دانش‌آموزان را به حضور در این کلاس‌ها تشویق می‌کند.

captcha