کد خبر: 3358436
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸

خوزستان؛ برگزارکننده نخستین جشنواره استانی علامه حلی/ مهلت ارسال آثار تا ۳۰ آذر

گروه اندیشه: نخستین جشنواره استانی علامه حلی(ره) در خوزستان برگزار می‌شود و طلاب مدارس علمیه آقایان و بانوان تا ۳۰ آذرماه مهلت دارند آثار خود به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با موافقت دبیرخانه مرکزی و شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی(ره)، این جشنواره برای نخستین بار به صورت استانی در خوزستان برگزار می‌شود.

بر اساس آئین‌نامه اجرایی برگزاری جشنواره‌های استانی، حوزه علمیه خوزستان با داشتن شرایطی از قبیل حداقل صد اثر در آخرین دوره جشنواره، توان علمی و اجرایی لازم برای برگزاری جشنواره استانی و ارزیابی آثار و همچنین، انعقاد تفاهم‏نامه همکاری بین معاونت‌‏های پژوهش مدارس علمیه خواهران و برادران حائز شرایط برگزاری جشنواره به صورت مستقل شد.

با تشکیل دبیرخانه جشنواره در استان خوزستان آثار طلاب در مرحله نخست در دبیرخانه استانی جشنواره بررسی و ارزشیابی شده و آثار برتر در مرکز استان تقدیر می‌شوند. پس از آن نیز آثار برتر استان جهت رقابت با آثار برتر دیگر استان‌ها به دبیرخانه مرکزی جشنواره ارسال می‌شوند.

گروه‌های علمی پژوهش، در این دوره از جشنواره عبارت از تفسیر و علوم قرآنی، علوم حدیث و درایه، کلام، اخلاق و تربیت، فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و منطق، اصول فقه، تاریخ اسلام و تشیع، ادبیات، علوم انسانی (مرتبط با حوزه دین) هستند.

یادآور می‌شود، حجت‌الاسلام محمد افضلی، معاون پژوهش مدارس علمیه خوزستان، به عنوان دبیر جشنواره استانی علامه حلی، انتخاب و معرفی شد.

captcha