کد خبر: 3358930
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۳
نعمت‌اللهی:

اعزام مبلّغ به مناطق محروم مورد توجه قرار بگیرد

گروه اجتماعی: متصدی امور فرهنگی تبلیغات اسلامی الیگودرز، گفت: حضور روحانیون در مناطق محروم علاوه بر محرومیت‌زدایی فرهنگی در رشد و توسعه مناطق مذکور در همه عرصه‌ها از قبیل عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و... نقش بسزایی داشته است.

احمدرضا نعمت‌اللهی، متصدی امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به اهمیت اعزام مبلّغ به مناطق مختلف، گفت: این فعالیت تبلیغی یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی در طول سال، به‌ویژه در مناسبت‌های مختلف ملی و مذهبی است.
وی، افزود: اعزام مبلّغ به مناطق مختلف، به‌ویژه به مناطق محروم از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا حضور روحانیون در مناطق علاوه بر محرومیت‌زدایی فرهنگی در رشد و توسعه مناطق مذکور در همه عرصه‌ها از قبیل عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و...  نقش بسزایی داشته است.
نعمت‌اللهی از اجرای ۱۰۰۰ نفر ساعت برنامه فرهنگی ویژه غنی‌سازی اوقات فراغت تابستان در این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: طرح اوقات فراغت سال‌ جاری با همکاری روحانیون مستقر، طرح هجرت و مبلّغان اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی در ۱۰ منطقه مختلف شهرستان الیگودرز از جمله مساجد، کانون‌‌های فرهنگی تبلیغی و مراکز قرآنی درقالب ۳ پایگاه هسته فرهنگی جوان و 7 پایگاه بوستان معرفت ویژه نوجوانان با نظم و انسجام خاصی اجرا شد.
متصدی امور فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان الیگودرز در پایان ورود اطلاعات شرکت‌کنندگان در سامانه اوقات فراغت، برگزاری جلسات هم‌اندیشی، برگزاری کلاس‌‌های فرهنگی، هنری، ورزشی و اردویی، برگزاری مسابقات فرهنگی، قرآنی و ورزشی، اهدای جوایز، تهیه نشریه فرهنگی، طراحی وبلاگ و... را از اهم فعالیت‌ها در برنامه اوقات فراغت سال جاری در پایگاه‌‌های اوقات فراغت در این شهرستان برشمرد.

captcha