حمید بابایی، معاون تولید مرکز نشر اسراء در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره تفسیر «تسنیم» گفت: این تفسیر که بر پایه اسلوب تفسیری علامه طباطبایی(ره) در تفسیر المیزان به نگارش درآمده، در شمار «تفاسیر قرآن به قرآن» جای دارد و اکنون 36 جلد از این تفسیر به زبان فارسی به چاپ رسیده است.
وی افزود: مجلد 36 از تفسیر «تسنیم» به تفسیر سوره یونس اختصاص دارد و مباحثی همچون علت نامگذاری این سوره به این نام و رخدادهایی از زندگی حضرت یونس(ع)، مانند رها کردن قوم خود، افتادن به کام ماهی، تسبیح نجاتبخش و بازگشت دوباره وی به سوی قوم را بیان میکند.
بابایی با اشاره به ترجمه این تفسیر گفت: در حال حاضر ترجمه عربی این اثر در حال انجام است و تاکنون 12 جلد از آن به پایان رسیده است و مجلد دوازدهم تا پایان سوره بقره را دربرمیگیرد و تاکنون دو نوبت از جلد یک تا دوازده منتشر شده است.
گفتنی است، روش آیتالله العظمی جوادیآملی، مؤلف اثر، ذکر آیه یا آیات مورد نظر و بررسی آنها طی چهار مرحله است: «گزیده تفسیر»، «تفسیر آیه»، «لطایف و اشارات» و «بحث روایی». عنوان تسنیم، مأخوذ از آیه 27 سوره مطففین در قرآن و نام چشمهای در بهشت است.