به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن کریم، صبح امروز، 17 شهریورماه با حضور کارکنان، فرماندهان و مسئولان آجا و تلاوت مهدی عادلی و سعید پرویزی در مسجد امام خمینی(ره) پادگان دژبان ارتش برگزار شد.
در ادامه این مراسم حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی فقیه، رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی ستاد ارتش به سخنرانی پرداخت و درباره عظمت قرآن، گفت: قرآن کریم بهترین کتاب، بهترین معجزه، بهترین پند و موعظه و شیواترین و بلیغترین کتاب است.
وی با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس و بزرگداشت مقام شهدا، رشادتها و دلاورمردیهای آنها، ادامه داد: آنچه انرژیبخش سنگرها در دفاع از حق علیه باطل بوده است چیزی جز نور ایمان و توجه به قرآن کریم نبوده است.
فقیه ضمن اشاره به ارزش و برکات قرآن کریم در رابطه با امتیازات و دلایل اعجاز این کتاب الهی نسبت به سایر کتب آسمانی، اضافه کرد: قرآن دارای متن بلیغ، شیوا، رساییست که با صراحت جایگاه خود را در دفاع حق علیه باطل اعلام کرده است. این قرآن که معجزهای الهی است، جامعیت داشته و کاملاً واقعگرا است.
اداره عقیدتی ـ سیاسی ستاد ارتش بیان کرد: اگر قرآن امروزه به قلوب ما نفوذ کرده به واسطه شیرینی و حلاوت معانی و مفاهیم آن است و معانی عمیق آن در برگیرنده تمامی قوانین و دستورات هدایتکننده انسان به سمت سعادت دنیوی و اخروی است.
حجتالاسلام فقیه، قرآن کریم را کتاب قانون و کتاب دستور خواند و تأکید کرد: نگرش قرآن به سمت حقگرایی، نگرش قرآن به سعادت بشری، نگرش قرآن به سمت تکامل و تعالی است، نگرش قرآن به دنیای انسان و هم به آخرت است و به این دلیل است که الگوی تمامعیار منش و رفتار انسانیست و حقانیت است.
رئیس اداره عقیدتی ـ سیاسی ستاد آجا با اشاره به سخنان گوهربار رهبر فقید انقلاب حضرت امام خمینی(ره) در رابطه با قرآن، عنوان کرد: آنچه که نظام مقدس جمهوری اسلامی را از هرگونه آسیب و تفرقهای مصون نگه داشته است در مرحله اول استعانت از خداوند باری تعالی است و در مرحله دوم تمسک به قرآن کریم است و به برکت این کتاب است که نورانیت و درخشندگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مثال زدنی است.
وی اضافه کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در امر آموزش و توسعه فرهنگ قرآنی پیشرو بوده و در ماه مبارک رمضان هزار کلاس آموزشی و تخصصی قرآن در سطح یگانها برگزار کرده است تا به منویات فرمانده کل قوا جامه عمل بپوشانیم.
حسن ختام این برنامه معنوی، اجرای گروه تواشیح «سبحان» بود.