به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سیدمحمدعلی ظفر، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت قلم سفید اهل بیت(ع )اصفهان اظهارکرد: به مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت اعتبار دولتی اختصاص داده نمیشود و هزینههای آن تنها از طریق کمکهای خیّرین و برگزاری کلاسهای آموزشی تأمین میشود و برهمین اساس از این مؤسسات قرآنی نمیتوان توقعات زیادی داشت.
وی افزود: در حال حاضر مؤسسات قرآنی زیادی در شهر اصفهان مجوز فعالیت گرفتهاند ولی به دلیل کمبود اعتبارات مالی و اختصاص پیدا نکردن بودجه دولتی به آنها، راکد ماندهاند.
مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت قلم سفید اهل بیت(ع) با بیان اینکه در حال حاضر مؤسسات قرآنی زیادی در شهر اصفهان فعال هستند، ولی با این حال تعداد مؤسسات فعال دراین شهر شاید بیشتر از 10 مؤسسه نباشد، بیان کرد: با توجه به موقعیت فرهنگی، مذهبی و جمعیت اصفهان، باید مؤسسات قرآنی نیز دراین استان به لحاظ کمی و کیفی در سطح کشور پیشگام باشند.
ظفر در ادامه به فعالیت مؤسسات قرآنی در روستاها اشاره کرد و افزود: مؤسسات قرآنی در روستاها از لحاظ مالی با مشکلات زیادی مواجه هستند، مردم روستاها عمدتاً به صورت داوطلب به این مؤسسات کمک میکنند تا آنها نیز فعالیتهای قرآنی خود را ادامه بدهند.
وی افزود: فعالیت مؤسسات قرآنی در روستاها به لحاظ کیفی قابل توجه است، زیرا در روستاها مخاطب این مؤسسات مشخص است و برهمین اساس برنامههای آنها نیز بهصورت منسجم انجام میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه مؤسسات قرآنی باید به فعالیتها و روشهای آموزشی جدید توجه کنند، گفت: مؤسسات قرآنی باید فعالیتهای خود را بهروز کنند و به دنبال این باشند که فعالیتهای قرآنی را بهصورت متنوع و جذاب انجام دهند تا جوانان نیز خود به خود جذب این مؤسسات شوند.
مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت قلم سفید اهل بیت(ع) تصریح کرد: مؤسسات قرآنی باید از ظرفیتها و فناوریهای ارتباطی روز نظیر فضاهای مجازی استفاده کنند تا بتوان در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن مقابله کرد.
ظفر بیان کرد: تعامل و همکاری مؤسسات قرآنی با یکدیگر یک ضرورت است، زیرا در صورت چنین تعاملی میتوان به یک انسجام وهمافزایی دست پیدا کرد و فعالیتهای قابل توجهی را به انجام رساند.