«اسرائیل 25 سال دیگر را نخواهد دید» را به جرئت میتوان محکمترین پاسخ رهبر معظم انقلاب به ادعای برخی مقامات رژیم صهیونیستی مبنی بر آسودگی از دغدغه ایران تا 25 سال آینده دانست.
اسرائیل حقیقتا تا 25 سال آینده نگران نیست؟
رهبر معظم انقلاب در سخنرانیهای قبلی خود نیز به این مسئله اشاره کرده بودند که توافق هستهای تأثیری بر مواضع انقلابی جمهوری اسلامی به ویژه در موضوع فلسطین نخواهد گذاشت و ایران همواره خود را پرچمدار جبهه مقاومت و حامی اصلی نیروهای مقاومت میداند.
سخنان اخیر برخی مقامات رژیم صهیونیستی نیز یا ناشی از بیاطلاعی است یا اینکه فقط برای راضی کردن و رفع نگرانی ساکنان سرزمینهای اشغالی بیان شده است. زیرا کیست که نداند که رژیم صهیونیستی در دوران نزول و افول خود به سر میبرد و شکستهای پی در پی از حزبالله لبنان و حماس در جنگهای 33، 22، 8 و 51 روزه گواهی بر این مسئله است؛ حال آنها از چه رو از عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای آسوده خاطر شدهاند که تا 25 سال آینده نگرانی ندارند در حالی که از گروههایی کوچک مقاومت با امکانات نظامی کم شکست خوردهاند.
از طرفی ایران نیز هیچگاه بنایی بر تولید و استفاده از سلاحهای کشتار جمعی از جمله بمب هستهای نداشته و نخواهد داشت. اینها مسائلی است که خود مقامات آمریکایی و اسرائیلی به خوبی به آن واقفند و از این روست که این سخنان را میتوان بیشتر برای رفع نگرانیهای داخلی خودشان تعبیر کرد.
نابودی رژیم صهیونیستی با رفراندوم آزاد، نه سلاح هستهای
سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال رژیم صهیونیستی نابودی این رژیم بوده است اما نه از طریق سلاح هستهای بلکه از طریق رفراندوم با حضور تمام فلسطینیان؛ راهکاری دموکراتیک، منطبق با حقوق بشر واقعی و براساس اصول و قواعد بینالمللی و بدون هیچ کشتار و خونریزی، که به عمر این رژیم جعلی پایان خواهد داد.
تحولات جهانی نسبت به موضوع فلسطین نیز نشان میدهد که امروز تنفر از رژیم صهیونیستی دیگر محدود به کشورهای اسلامی نیست بلکه سایر نقاط جهان و به ویژه غرب را نیز در برگرفته است. اگر مخالفتها و اعلام انزجارهای سالهای اخیر در اروپا را نسبت به این رژیم جعلی با 20، 30 سال گذشته مقایسه شود به خوبی میتوان افزایش نفرت از رژیم صهیونیستی در سطح جهانی را مشاهده کرد.
امروز حتی برخی دولتهای اروپایی، کشور فلسطین را به رسمیت شناخته و نهادهای بینالمللی از جمله شورای حقوق بشر با اجماع کشورها، رژیم صهیونیستی و سران آن را به عنوان جنایتکار جنگی قلمداد کردند، هرچند شاید این اقدامات کوچک و ناچیز به نظر برسد اما از نگاهی کلان و بررسی سیر تحولات از آغاز تولد نامشروع این رژیم در منطقه تا به امروز نمیتوان به سادگی از کنار آن گذشت.
ضرورت نهادینه ساختن گفتمان «هر فلسطینی یک رأی» در سطح جهانی
براساس همین سیر تحولی است که 25 سال آینده از اهمیتی فوقالعاده برای رژیم صهیونیستی برخوردار است. رژیم صهیونیستی دیگر آن نیروی شکستناپذیری نیست که به توسعه و گسترش جغرافیایی خود اقدام کند، نتیجه بگیرد و همراهی بینالمللی نیز داشته باشد. امروز اسرائیل تنها به بقا و حفظ همین موجودیت فعلی خود میاندیشد و دیگر به راحتی نمیتواند حامیان سابق را با خود همراه کند.
به تعبیری آنقدر جنایات و کشتارهای رژیم صهیونیستی برای جهانیان آشکار و نمایان شده است که حتی مدافعین متعصب آنها در برخی دولتهای اروپایی امروز به سادگی نمیتوانند به حمایت از اقدامات جنونآمیزشان بپردازند و سعی میکنند سیاست سکوت را در مواجهه با اسرائیل در پیش بگیرند.
در چنین فضایی است که باید بر مسئله «رفراندوم» و «هر فلسطینی یک رأی» تأکید کرد و این گفتمان را در سطح جهانی نهادینه ساخت که بیشک با استقبال و موافقت افکار عمومی در سطح جهان مواجه خواهد شد و ضروری است در کنار حمایت و پشتیبانی از جبهه مقاومت برای دفاع از موجودیت و حیات خود، در سطح جهانی نیز مسئله رفراندوم در فلسطین را به کرات و از طرق مختلف از جمله در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی مطرح کرد و از طرفی با دیپلماسی فعالانه این عنوان را در نهادهای بینالمللی را تثبیت کرد.
اتفاقا پس از توافق هستهای فضای جهانی و منطقهای بیش از پیش مستعد آن است که بتوان از هر طریق فضا را بر صهیونیستها تنگتر کرد زیرا دیگر جهان نیز تحمل این میزان جنون و خشونت را از سوی صهیونیستها ندارد.
مهدی مخبری