کد خبر: 3362072
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷

دارالقرآن مرکزی شهرداری در منطقه ۱۴ تهران افتتاح شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: دارالقرآن مرکزی شهرداری در منطقه ۱۴، صبح امروز، ۲۲ شهریورماه افتتاح و راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن منطقه 14 تهران با حضور فرهود حمیدی فراهانی، شهردار منطقه 14،  حجت‌الاسلام میثم امرودی، معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، دبیر شورای عالی قرآن شهرداری، مصطفی‌پور، معاون شهردار تهران در منطقه 14، معراجی، رئیس امور مساجد در ناحیه شهید محلاتی، حجت‌الاسلام داوودی، رئیس سازمان تبلیغات جنوب شرق تهران، حجج‌اسلام سیدمهدی طباطبایی و یزدی و برومند و امیری از اساتید قرآن منطقه 14، میثم طاهرآبادی، مسئول اجرایی شورای عالی قرآن شهرداری، سرهنگ ایزدیان، رئیس بسیج ناحیه شهید محلاتی، شورایایی‌های منطقه 14 و مدیران محلات و مسئولان خانه‌های قرآن و عترت خانواده شهدا افتتاح و راه‌اندازی شد.

در این مراسم پس از تلاوت قرآن توسط یکی از قراء ممتاز شهر تهران، فرهود حمیدی فراهانی، شهردار منطقه 14 به سخنرانی پرداخت و گفت: دو هزار 500 شهید و 80 مسجد و بیش از دو هزار هیئت مذهبی در منطقه 14 وجود دارد که به حق باید گفت که عنوان دارالمؤمنین به خوبی در این منطقه نامگذاری شده است.

وی با اشاره به مناسبت‌های پیشرو در هفته دفاع مقدس و دهه ولایت و آغاز سال تحصیلی جدید، افزود: امروز شاهد افتتاح و راه‌اندازی اولین دارالقرآن مرکزی در منطقه 14 هستیم که این مرکز دارای چهار طبقه و شش واحد و 450 متر مربع زیربنا ست که 30 مربی پاره وقت خدمت‌رسانی می‌کنند.

تحول در فعالیت‌های قرآنی با افتتاح دارالقرآن مرکزی شهرداری در مناطق

حمیدی بیان کرد: این مرکز در کنار ده‌ها مؤسسه قرآنی که در منطقه وجود دارد باعث تحول چمشگیر در حوزه فعالیت‌های قرآنی خواهد بود و امید است که تمام اقشار مردم بتوانند از این مرکز قرآنی بهره‌مند شود. چنانکه این ظرفیت در اختیار تمام ارگان‌ها و نهادها است و در سطح منطقه این مرکز می‌تواند چراغ راه برای همه مردم باشد تا با همیاری و هم افزایی همه دوستان، بتوانیم آموزه‌های قرآنی را نشر دهیم.

وی با اشاره به مدیریت شهری، اظهار کرد: از سال 84 و با مدیریت محمدباقر قالیباف مسئله مدیریت شهری مطرح شد و مطالبات مردم شهر تهران گویا این است که این تغییر رویکرد در مدیریت شهری حاصل زحمات شهرداری تهران است و در این 10 سال انضباط مالی، شفاف‌سازی و تکمیل پروژه هایی که به نفع مردم است و از آن مهم‌تر محوریت قرار دادن فعالیت‌های فرهنگی ـ اجتماعی جزو برنامه‌های اجرا شده بوده است.

شهردار منطقه 14 اضافه کرد: تا پایان سال نیز 77 پروژه با رقم مالی 265 میلیارد تومان در سطح شهر تهران افتتاح می‌شود که امید است با کمک شما بتوانیم موضوعاتی که سر لوحه برنامه کاری ما در سال 94 بوده است را به سرانجام برسانیم.

وی ادامه داد: امروز که شاهد راه‌اندازی دارالقرآن منطقه 14 هستیم روز به روز شهروندان این منطقه با انس و الفت بیشتری بتوانند قرآن و معارف دینی را در همه موضوعات سرلوحه کاری خود قرار دهند.

راه نجات تمام بشریت در تمسک به این معجزه الهی است

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام میثم امرودی، معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به سخنرانی پرداخت و با اشاره به اینکه یکی از لحظات شیرین زندگی، لحظات حضور در جلسات قرآن و عترت است، گفت: ایجاد این مرکز خوب و باشکوه موجب محوریت راه نجات تمام است تبریک عرض کرد.

امرودی اظهار کرد: قرآن معجزه عجیبی است که راه نجات تمام بشریت در تمسک به این معجزه الهی است. قرآن مثل باران است اگر بر خاک مطهر ببارد بوی خوب و گل‌های زیبا نمایان می‌شود و اگر به خاک متعفن ببارد بوی تعفن خواهد داد و امید است که این محفل و دارالقرآن منشأ فیض، طراوش و ترویج معارف اصیل قرآن باشد.

وی با اشاره به ویژگی‌های امام جواد(ع)، اظهار کرد: ایشان رفع معضلات می‌کند و نه مشکلات. معضلات نیز مربوط به مشکلات روحی می‌شود و مشکل اصلی انسان‌ها، مشکل روحی است و باید قرآن را به بیان آن حضرت محمدی(ص) و آن فردی که قرآن را آورده است، فهمید.

طباطبایی عنوان کرد: در زمان امام جواد(ع)، هفت فرقه مسلمان آزاردهنده بودند که ایشان این معضلات را حل کرد و گفت باید همه فرقه‌ها به سه مورد عمل کند تا مشکلات برطرف شود اول اینکه خوش رفتار باشند، دوم اینکه کارها را به خوبی انجام دهید و سوم اینکه نیازهای یکدیگر را دریابید که هر فردی که به این سه مورد عمل کند، مسلمان واقعی خواهد بود.

یادآور می‌شود، همچنین صبح امروز، مراسم افتتاح دارالقرآن مرکزی شهرداری در منطقه 12 با حضور مسئولان محلی نیز برگزار شد.

captcha