کد خبر: 3362498
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۹
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد خوزستان:

حامیان خوزستانی ۴۲ میلیارد ریال به ایتام کمک کردند

کانون خبرنگاران نبأ: معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان از کمک ۴۲ میلیارد ریالی حامیان خوزستانی به ایتام زیر پوشش این نهاد در ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، فرهاد قنواتی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان با بیان این خبر گفت: در حال حاضر12 هزار یتیم زیر پوشش کمیته امداد استان خوزستان هستند.

وی با اشاره به همکاری 38 هزار و 521  حامی با کمیته امداد استان خوزستان بیان کرد: طبق برآورد صورت گرفته هر یتیم خوزستانی از حمایت 3 حامی برخوردار است.

قنواتی با اشاره به اینکه این میزان کمک شامل مساعدت‌های نقدی و غیرنقدی حامیان است، اضافه کرد: مبلغ اعلام شده در مقایسه با سال قبل از آن  5 درصد رشد داشت.

وی همچنین گزارشی از وضعیت اجرای طرح محسنین در استان ارائه کرد و گفت: در حال حاضر 1356حامی کفالت 1879 فرزند غیریتیم را در قالب طرح محسنین عهده‌دار هستند.

قنواتی با اشاره به اینکه به منظور بهره‌گیری بیشتر از ظرفیت خیرین و حامیان در طرح محسنین طی سال جاری نسبت به آماده‌سازی شناسنامه 10 هزار فرزند غیریتیم برای جذب حامی اقدام شده است، بیان کرد: تعدادی از این شناسنامه‌ها به مرکز و تعدادی نیز در مرکز استان و شهرستان‌ها ارائه و نسبت به جذب حامی اقدام می‌شود.

وی با اشاره به سرانه دریافتی ایتام به صورت ماهانه اظهار کرد: سرانه دریافتی هر یتیم خوزستانی به صورت متوسط 700 هزار ریال و سرانه پرداختی به ایتام نیز 218 هزار ریال است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان همچنین آماری از بومی و غیربومی بودن حامیان نیز ارائه کرد و گفت: از 38 هزار و 521 حامی همکار با کمیته امداد استان خوزستان 87 درصد بومی و 13 درصد آنها غیربومی است.

احمد علیدادی

captcha