داوود فرج زاده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این که برای تحقق و توسعه فعالیتهای قرآن پژوهی و طب موانعی وجود دارد به تشریح این موانع پرداخت.
وی تصریح کرد: یکی از موانعی که بر سر راه قرآنپژوهی و طب وجود دارد این است که هنوز فضای علمی ما آمادگی پذیرش این امر نیست و در واقع میتوان گفت هنوز فضا برای کسانی که دارای این توانایی هستند که به کار قرآن پژوهشی در عرصه سلامت بپردازند وجود ندارد.
فرج زاده در ادامه عدم اطلاع رسانی در این حوزه را از جمله دیگر موانع قرآن پژوهی دانست و اظهار کرد: اطلاع رسانی وسیعی در این عرصه جهت آگاهی افراد از فعالیتهای یکدیگر وجود ندارد از سوی دیگر شبکهای وجود ندارد که این افراد داخل و خارج از کشور با یکدیگر به تبادل اطلاعت و تجربیات بپردازند.
وی همچنین زمان را برای حضور افراد توانا مسألهای بسیار مهم برای توسعه قرآنپژوهی در حوزه سلامت دانست و عنوان کرد: بسیاری به این کار علاقمند هستند ولی توانایی این کار را نداشته و هنوز به آن مرحله بلوغ علمی در حوزه علمی و یا تفسیر حدیث و آیات قرآن نرسیدهاند و این مسأله چون چند وجهی بوده لذا نیاز به افرادی در این حوزه است که به هر دوی علم پزشکی، قرآن و حدیث بسیار مسلط باشد که این هدف زمان میبرد.
عضو هیئت علمی مرکز بقیهالله با بیان اینکه نیاز به رشتههای قرآن و حدیث در حوزه سلامت وجود دارد یاد آورشد: ما هنوز رشتهای در این خصوص نداریم و لازم است رشتههایی در این حوزه را مانند سبک زندگی اسلامی ایجاد و تصویب شوند.
وی خاطر نشان کرد: البته سرفصلهایی از این رشتهها نوشته شده و قدمهایی نیز برداشته شده است؛ که شاید رشته آن در آینده ای نزدیک تصویب شود و حتی دانشجو نیز بپذیرد.