کد خبر: 3364809
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
به همت مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) صورت گرفت؛

حضور صدها ‌کاشانی در «بهترین تابستان عمر من»

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: بیش از ۱۰۰ نفر از نونهالان، نوجوانان و جوانان کاشانی در طرح‌های تابستانی آموزش قرآن، عترت و نهج‌البلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) ‌در قالب ۱۲ کلاس مختلف باعنوان «بهترین تابستان عمر من» شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام حسن‌زاده، مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) کاشان اظهار کرد: کلاس‌های آموزش قرآن و نهج‌البلاغه ویژه فصل تابستان با عنوان «بهترین تابستان عمر من» برای دهمین سال متوالی در شعب بانوان و آقایان این مؤسسه در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور برگزار شد.

مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) کاشان در‌خصوص هدف از برگزاری کلاس‌های تابستانی تصریح کرد: این مؤسسه با هدف پر‌کردن بهینه و مطلوب اوقات فراغت نوجوانان، جوانان و عموم مردم از مرد و زن و ایجاد زمینه آشنایی آنان با آموزه‌های قرآن، نهج‌البلاغه و معارف اهل بیت‌(ع)، سعی کرد تا این موضوع را در قالب کلاس‌های آموزشی متنوع همراه با جشن و اردوی پایان دوره و برنامه‌های تفریحی و ورزشی فراهم سازد.

وی درخصوص جزئیات برگزاری این کلاس‌ها در شعب بانوان این مؤسسه گفت: برگزاری یک دوره آموزش نقاشی ویژه خردسالان 4 تا 6 سال با مربیگری زهره بهره‌مند، یک دوره تفسیر موضوعی نهج‌البلاغه با مربیگری منصوره رجبی، یک دوره تجوید سطح 1 قرآن کریم با مربیگری عطیه معتمدی‌نژاد براساس کتاب دانش تجوید سطح 1 تألیف محمدرضا ستوده‌نیا و برگزاری دوره روخوانی و روان‌خوانی قران کریم ویژه خردسالان با مربیگری حمیده جعفرزاده براساس کتاب « قطار الفبا» تألیف مهدی فاضلی از این جمله است.

‌حسن‌زاده افزود: آموزش حفظ حکمت‌های نهج‌البلاغه با مربیگری مرضیه همایونی و آموزش حفظ قرآن ویژه خردسالان با مربیگری مریم مسعودی براساس تابلو تصویری تألیف مهدی فاضلی از دیگر موارد در شعب بانوان است.

وی در ادامه به کلاس‌های برگزار شده در شعبه آقایان این مؤسسه واقع در میدان کمال‌الملک هم اشاره داشته و تصریح کرد: برگزاری 2 دوره روخوانی و روان‌خوانی ویژه نونهالان و نوجوانان با مربیگری جابررمضان علیزاده براساس کتاب «آموزش روخوانی و روانخوانی» تألیف علی قاسمی، یک دوره حفظ جزء 30 قرآن کریم ویژه نوجوانان با مربیگری حمیدرضا نیک‌پی و یک دوره آموزش صوت و لحن قرآن کریم با مربیگری صادق رجایی از این جمله است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برگزاری دو دوره آموزش حفظ قرآن ویژه نوجوانان با مربیگری حمیدرضا نیک‌پی و محمد‌حسین حسن‌زاده نیز در شعبه برادران این مؤسسه برگزار شد.

تربیت 42 حافظ کل نهج‌البلاغه

گفتنی است؛ مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، فعالیت خود را از سال 1382 شروع که تاکنون مفتخر به تربیت 42 حافظ کل نهج‌البلاغه و نزدیک به 100 نفرحافظ قسمت‌هایی ازاین کتاب شریف برای نخستین بار در جهان تشیع و کسب بیش از 50 مقام برتر کشوری در مسابقات سراسری نهج‌البلاغه شده است که شعار «کاشان شهر نهج‌البلاغه» و انتخاب این مؤسسه به‌عنوان «مؤسسه برگزیده و برتر کشور» در حوزه آموزش نهج‌البلاغه در دومین آئین تکریم از خادمان نهج‌البلاغه گواه بر این عملکرد است.

captcha