کد خبر: 3365267
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸

برگزاری پنجاهمین دوره توان افزایی مجمع خیرین قرآنی اصفهان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: پنجاهمین دوره توان‌افزایی و گردشگری قرآنی، مجمع خیرین اصفهان با حضور مدیران مؤسسات استان کرمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مجمع خیرین قرآنی استان اصفهان با هدف ترویج فرهنگ قرآن و توان‌افزایی مدیران مؤسسات ‌سراسر کشور، مدتی است که طرحی را در این راستا برگزار می‌کند.

مجمع خیرین قرآن و عترت استان اصفهان از امروز 29 تا 31 شهریور‌ماه افتخار میزبانی تعداد 33 نفر از مدیران مؤسسات قرآنی  با معرفی اتحادیه مؤسسات ‌استان کرمان را دارد.

‌بهره‌گیری از اساتید کشوری، بازدید از مؤسسات مطرح استان اصفهان و تبادل نظر با مدیران مؤسسات موفق و گردشگری از جمله برنامه‌های این دوره است.

گفتنی است؛ مجمع خیرین قرآن و عترت استان اصفهان در هفته آینده از تاریخ 5 تا 7 مهر‌ماه میزبان، مؤسسات قرآنی استان اصفهان خواهد بود که برنامه‌های متنوعی به همین منظور درنظر گرفته شده است.

‌‌

captcha