کد خبر: 3365311
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۷

۲ هزار نیروی خوزستان در عتبات خدمت کردند/ یاری​ به موقع مردم استان به بازسازی عتبات

گروه اجتماعی: مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه با وجود ارادت مردم استان به اهل‌بیت(ع) ستاد دغدغه و نگرانی تأمین هزینه بازسازی و توسعه عتبات را ندارد گفت: ۲ هزار نیروی خوزستان در عتبات عالیات خدمات رسانی کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود موسوی، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان در مراسم رونمایی از درب‌های حرم مطهر امامین عسکریین(ع) که امروز 29 شهریور در حسینیه ثارالله(ع) اهواز برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم این گردهمایی را از برکات شهدا دانست و گفت: این جمعیت مهمان اهل‌بیت(ع) هستند و میزبان این برنامه حضرت ولی​عصر(عج)، امام هادی(ع)، امام حسن عسکری(ع) و ائمه(ع) هستند.

وی با تقدیر از حضور علمای استان در این برنامه، وجود علما را مایه برکت و عزت استان خوزستان دانست و اظهار کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان از وجود علما و راهنمایی و مدیریت آنها بهره‌مند است.

موسوی پیرامون پروژه​ها و وظایف ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خاطرنشان کرد: راهبرد ستاد از سال 82 تا پایان سال 93 نوسازی، بازسازی و تأمین حرم‌های مطهر بود. در نشستی که در این خصوص در نجف برگزار شد، پایان مرحله مرمت و تعمیر حرم‌ها در پایان سال 93 اعلام شد و از ابتدای سال 94 بحث توسعه حرم‌ها مطرح شد.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان ادامه داد: از توسعه حرم‌های مطهر نجف اشرف که شامل صحن حضرت زهرا(س) است، استان خوزستان دوهزار مترمربع سهم دارد. همچنین توسعه حرم امام حسین(ع) از جمله این پروژه‌ها خواهد بود؛ حرم امام حسین(ع) در 20 سال آینده ششصد هزار مترمربع توسعه پیدا می‌کند. دستور خریداری خانه‌های اطراف حرم داده شده که کار بزرگی است و به تدریج انجام می​شود. علاوه بر آن در کاظمین نیز تحول زیادی ایجاد شده و در سامرا نیز اقدامات خوبی به عمل آمده است.

وی با اشاره به توسعه حرم حضرت زینب(س) در سوریه گفت: این پروژه بر عهده خوزستان قرار دارد. مرحله نخست این طرح تعمیر نقاط آسیب‌دیده حرم بود که در سال 93 انجام شد و از سال 94 بحث توسعه حرم مطرح است که نقشه و طراحی اولیه آن تهیه و انجام شده و مراحل کلنگ‌زنی آن امسال در سوریه انجام خواهد شد. با وجود تحولات خوبی که در مصلای حرم حضرت زینب(س) انجام شده در حال حاضر نماز جمعه در این محل مانند سابق اقامه می​شود.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان ادامه داد: با توجه به ارادت و علاقه‌مندی مردم استان به اهل‌بیت(ع) ستاد بازسازی عتبات عالیات استان وقتی پروژه‌ای را تحویل می‌گیرد دغدغه تأمین هزینه آن را ندارد و مردم به موقع و به اندازه لازم به ستاد کمک می‌کنند. مردم خوزستان، مردمی شیعه، مؤمن، متدین و هوشیار و آگاه هستند.

موسوی اظهار کرد: استان خوزستان تاکنون پروژه ایوان طلای حرم علوی و ساخت 5 درب حرمین عسکریین(ع) را به پایان رسانده است. ساخت دوهزار مترمربع صحن حضرت زهرا(س) در نجف و صحن حضرت زینب(س) نیز از سوی ستاد در حال انجام است.

وی با اشاره به اعزام نیروهای فنی جهت بازسازی و تعمیر عتبات عالیات خاطرنشان کرد: تاکنون حدود دوهزار نیروی فنی و تخصصی به صورت تبرعی به نقاط مربوطه اعزام شدند که این افراد به مدت یک ماه کارهای فنی لازم را در حرم‌ها انجام می‌دهند. ستاد استان بانک اطلاعاتی از نیروهای فنی متخصص استان جمع‌آوری کرده که این افراد در نوبت اعزام به عتبات عالیات هستند.

مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات در استان خوزستان در توضیح ساخت درب​های حرم مطهر عسکریین(ع) اظهار کرد: در ساخت این درب‌ها 4 مترمکعب چوب ساج، 261 کیلوگرم مس، 37 کیلوگرم نقره، 350 گرم طلا، 372 کیلوگرم برنج، 42 کیلوگرم استیل، 82 کیلوگرم آلومینیوم و 20 مترمکعب شیشه در ساخت این درب‌ها به کار رفته است.

موسوی با اشاره به پروژه​های ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: ستاد استان در آینده پروژه ساخت صحن حضرت زینب(س) را دارد. همچنین در آینده‌ای نزدیک طلاکاری گنبد حضرت امیرالمؤمنین(ع) نیز در دستور کار این ستاد قرار می​گیرد. همه این پروژه‌ها به وسیله کمک‌ها، هدایا و نذورات مردمی ساخته می‌شود.

به گزارش ایکنا، بازدید از درب‌های حرم مطهر امامین عسکریین(ع) تا روز پنج‌شنبه 2 مهرماه در حسینیه ثارالله برای علاقه‌مندان امکان‌پذیر است. در این مراسم یاد مرحوم رستم قلندری از مسئولان اجرایی ستاد و خادمان اهل‌بیت(ع) نیز گرامی داشته شد.

captcha